IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Apolonia Lapiedra i Antonio Tejado van mantenir relacions sexuals

L’actriu de cinema per a adults ha confirmat a la revista ‘Semana’ que Tejado es va obsessionar amb ella

Antonio Tejado i Apolonia Lapiedra
Antonio Tejado i Apolonia Lapiedra van mantenir relacions sexuals | LA COCTELERA

Sembla que la llista d’exparelles del concursant de ‘GH DÚO’, Antonio Tejado no té límits. L'última en fer-se pública ha estat Apolonia Lapiedra, que ho ha confirmat en una entrevista a la revista ‘Semana’.

Tot i que el seu nom va aparèixer en diversos programes però de forma equivocada, Lapiedra ha assegurat que va mantenir relacions sexuals amb Antonio Tejado, tal com ho va comentar recentment Candela quan va tornar a la casa de Guadalix.

Candela i Antonio Tejado recuperen els seus enfrontaments a la casa

És ben cert que la vida d’Antonio Tejado dins de la casa de ‘GH DÚO’ és un pur espectacle. I és que sempre acostuma a estar enmig de discussions, plors i relacions tòxiques que escalfen l’ambient de la casa. Però no només això, sinó que quan sembla que tot està tranquil, torna a sortir alguna cosa a la llum.

Aquest cop ha estat amb el retorn de Candela a la casa, que amb les ganes de posar tensió a l’ambient de la casa, ha revelat totes les suposades infidelitats que Antonio li hauria fet quan estaven junts.

Amor Romeira ja havia confirmat la seva història amb Tejado

I és que des que Amor Romeira va assegurar que havia mantingut relacions sexuals amb Antonio Tejado als lavabos d’una discoteca mentre Candela l’estava esperant a la sala VIP, han sortit a la llum altres infidelitats de Tejado. El mateix Antonio va ser el primer a intentar desmentir aquesta història amb Amor, tot i que quan aquesta va mostrar uns àudios al programa ‘Sálvame’, es va confirmar tot.

Amor Romeira
Amor Romeira | INSTAGRAM

 

Candela revela les infidelitats d’Antonio Tejado

Va ser la mateixa Candela qui, durant el programa 'Límite 48 horas' del passat dimarts, va fer públic un altre nom que seguiria la llista iniciada per Amor Romeira d’examants del concursant de ‘GH DÚO’. Quan va tornar a la casa de Guadalix com a ‘repescada’, i enmig d’una forta discussió, la sevillana li va dir al seu ex que «també vas estar amb Ambrosia o Ambrosía, com es digui», un nom que va despistar a la resta de companys de la casa.

Apolonia Lapiedra

Tot i que no va encertar el nom de la noia, Candela sí que va encertar amb l’amant a la qual feia referència. Es tracta d’Apolonia Lapiedra, una actriu de cinema per a adults que ja ha estat relacionada alguna vegada amb altres famosos.

La jove ha confirmat a la revista ‘Semana’ que havia mantingut relacions sexuals amb el nebot de María del Monte i que precisament no guardava bons records: «Sí, és veritat que he estat amb ell. Mai he tingut una persona tan obsessionada amb mi, i mira que n’he tingut! Se li'n va anar la pinça».

Durant l’entrevista, la jove també explica com va conèixer a Tejado: «El vaig conèixer a la sala Bagdag —mític local eròtic de Barcelona— un dissabte perquè vam anar a veure a DinioAllí van passar cosetes entre nosaltres».

Omar Montes també va tenir «relacions íntimes» amb Lapiedra

Casualment la mateixa actriu, l’estiu passat, ja va estar enmig d’una relació entre famosos i concursants d’un reality de Telecinco. En aquest cas es tractava de Chabelita Pantoja i Omar Montes, amb qui segons explicava Apolonia Lapiedra a ‘Socialité’, durant el rodatge d’un videoclip «van passar coses» amb el xicot d’Isa Pantoja, i «no només van ser petons». La jove reconeixia que «havien mantingut relacions íntimes completes».

Omar Montes i Apolonia Lapiedra
Omar Montes i Apolonia Lapiedra | CEDIDA

 

A part d’Antonio Tejado i Omar Montes, a Apolonia Lapiedra se l’ha relacionat amb altres famosos com Álvaro Muñoz Escassi o Kiko Jiménez, l’actual parella de Gloria Camila.


Comentaris

envia el comentari