Aída Nizar burla la censura d’Instagram amb una foto gairebé sense roba

Després de la seva participació en el reality xilè ‘Resistiré’, Aída Nizar ha volgut tornar a les xarxes socials sorprenent els seus seguidors amb una publicació molt suggeridora

Les estrictes normes de censura d’Instagram són molt conegudes, i en més d’una ocasió els seus usuaris les han intentat sabotejar sense gaire èxit. Tot i que la censura afecta a l’exposició de parts íntimes del cos, fins i tot la seva insinuació pot ser motiu d’eliminació de la publicació. Aquesta vegada ha estat Aída Nizar la que ha volgut boicotejar les polítiques d’imatge d’Instagram, i ho ha fet a través d’una fotografia molt suggeridora i provocativa que ja ha aconseguit més de 20.000 ‘m’agrada’.

Aída Nizar es burla de la censura d'Instagram

No és estrany que l’ex concursant de ‘Gran Hermano’ sigui protagonista d’una polèmica a causa de les seves disputes a nombrosos programes de televisió, però és cert que Nizar sempre s’ha mostrat segura amb ella mateixa i orgullosa del seu físic. És per aquest motiu que ha optat per compartir una fotografia molt atrevida que ens ha deixat a tots sorpresos.

Havent finalitzat el seu pas pel reality xilè ‘Resistiré’, Aída Nizar ha revivificat el seu perfil d’Instagram mitjançant una publicació on podem veure-la amb actitud fanfarrona i una camisa blanca mullada que deixa veure el seu cos. «L'avantatge més gran que tinc és tindre personalitat. I una incommensurable dosis d’amor propi...», comentava l’ex supervivent.

A més a més, l’objectiu d’Aída Nizar no és solament tornar a estar activa a les xarxes socials i sorprendre els seus seguidors, sinó que la fotografia en si mateixa és un intent per boicotejar les normes de censura d’Instagram.  Aprofitant aquesta estratègia que pot apropar-se al màrqueting, ha anunciat la possibilitat d’adquirir la samarreta que duu sota el seu famós lema: «Estimo la meva vida».

També pots llegir...