Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Aída Nizar burla la censura d’Instagram amb una foto gairebé sense roba

Després de la seva participació en el reality xilè ‘Resistiré’, Aída Nizar ha volgut tornar a les xarxes socials sorprenent els seus seguidors amb una publicació molt suggeridora

 

Les estrictes normes de censura d’Instagram són molt conegudes, i en més d’una ocasió els seus usuaris les han intentat sabotejar sense gaire èxit. Tot i que la censura afecta a l’exposició de parts íntimes del cos, fins i tot la seva insinuació pot ser motiu d’eliminació de la publicació. Aquesta vegada ha estat Aída Nizar la que ha volgut boicotejar les polítiques d’imatge d’Instagram, i ho ha fet a través d’una fotografia molt suggeridora i provocativa que ja ha aconseguit més de 20.000 ‘m’agrada’.

Aída Nizar es burla de la censura d'Instagram

No és estrany que l’ex concursant de ‘Gran Hermano’ sigui protagonista d’una polèmica a causa de les seves disputes a nombrosos programes de televisió, però és cert que Nizar sempre s’ha mostrat segura amb ella mateixa i orgullosa del seu físic. És per aquest motiu que ha optat per compartir una fotografia molt atrevida que ens ha deixat a tots sorpresos.

Havent finalitzat el seu pas pel reality xilè ‘Resistiré’, Aída Nizar ha revivificat el seu perfil d’Instagram mitjançant una publicació on podem veure-la amb actitud fanfarrona i una camisa blanca mullada que deixa veure el seu cos. «L'avantatge més gran que tinc és tindre personalitat. I una incommensurable dosis d’amor propi...», comentava l’ex supervivent.

A més a més, l’objectiu d’Aída Nizar no és solament tornar a estar activa a les xarxes socials i sorprendre els seus seguidors, sinó que la fotografia en si mateixa és un intent per boicotejar les normes de censura d’Instagram.  Aprofitant aquesta estratègia que pot apropar-se al màrqueting, ha anunciat la possibilitat d’adquirir la samarreta que duu sota el seu famós lema: «Estimo la meva vida».

També pots llegir...