YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Benji, ex de Laura Matamoros, torna a somriure gràcies a una periodista de Telecinco

La nova parella va sorprendre a tots els presents amb les seves abraçades i petons

Benji Aparicio i Claudia García
Benji Aparicio i Claudia García van acudir junts a la fira madrilenya | CatalunyaDiari.cat

El cuiner Benji Aparicio, ex de Laura Matamoros, sembla que torna a somriure a la vida gràcies als braços i petons de la periodista esportiva dels matinals de Telecinco, Claudia Garcia.

El cercle més pròxim d'Aparicio va confirmar que va afectar-lo molt la seva ruptura amb Matamoros després de dos anys de relació i un fill en comú, Matías. De fet, el jove cuiner va marxar a viure amb els seus pares i poc més s'ha tornat a saber sobre la seva nova vida de solter.

Abraçades i petons

Però després de la tempesta sempre arriba la calma, i Aparicio ha tornat a aparèixer amb motiu de la Fira de San Isidro de Madrid i ho ha fet molt ben acompanyat. La nova parella, tot i que va arribar per separat, va sorprendre a tots els presents amb les seves abraçades i petons que no van dubtar en donar-se durant tota la fira. D'aquesta manera, sembla que l'ex de Matamotos ja ha aconseguit oblidar a la mare del seu fill que, al seu torn, comparteix la seva vida amb l'influencer Daniel Illescas.

Tant Aparicio com García se segueixen a les xarxes socials i, més enllà d'uns quants 'likes' compartits, pocs senyals més han deixat evidenciar la seva relació. D'aquesta manera, Mataromos i Aparicio posen punt final a la seva història d'amor que, tot i haver-se acabat, ha de seguir basant-se en el respecte a causa del seu fill Matías.

Cal destacar que Aparicio encara conserva al seu perfil d'Instagram algunes fotografies amb Matamoros, s'haurà de veure ara si canvia aquelles imatges del passat, per unes del present amb la periodista esportiva de Telecinco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On tour.. #24/7

Una publicación compartida por Benji👊 Aparicio (@benjiaparicio) el

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari