YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Laura Matamoros, interessada a adquirir una propietat de Makoke

La seva madrastra ha rebutjat l'oferta i Kiko Matamoros l’acusa d’enganyar-lo per no vendre els béns que tenen en comú

Laura Matamoros està interessada a comprar la casa de Makoke
Laura Matamoros està interessada a comprar la casa de Makoke | ESTILO Y VIDA

La baralla entre Kiko Matamoros i la sexa exdona Makoke s’agreuja cada cop més. El col·laborador de 'Sálvame' està convençut que la model malaguenya  no està sent sincera amb ell i que no està interessada a vendre les cases que tenen en comú. A sobre, ara Makoke ha rebutjat una de les ofertes que ha rebut de Laura Matamoros per adquirir una d’aquestes propietats.

Laura fa una oferta a Makoke

La filla de Kiko Matamoros s’ha apressat a mostrar interès per comprar la casa que Makoke té a Majadahonda, Madrid. Tot i que l’exdona del col·laborador va manifestar la seva intenció per vendre les propietats, va rebutjar l’oferta de Laura, la qual cosa ha indignat Kiko, qui volia traspassar el seu deute amb Hisenda a Makoke.

Sembla que el periodista està fermament convençut que la seva exdona l’està mentint en qüestions econòmiques, i que realment no té gens d'interès a desfer-se de les seves propietats, siguin la de la Finquilla o la casa de Majadahonda.

La desconfiança que sorgeix d’aquest fet la va justificar el seu company de plató Kiko Hernández: «A Kiko Matamoros l’estan enganyant perquè Makoke demana per la casa de La Finquilla molts més diners del que costen les cases allà. Ella ha posat un preu de 2.100.000 euros quan el preu mitjà és 1.600.000, és absurd que ningú s’interessi per anar a veure la casa tan sols».

Continuava explicant el següent: «I després, la casa de Majadahonda, fixat que fort, Kiko diu que tenien un comprador, però Makoke va dir que no la venia per cap preu. Saps qui era el comprador? Laura Matamoros. I ell s’assabenta que Makoke li està donant llargues»

Perquè Laura vol mudar-se

Laura Matamoros vol mudar-se amb el seu fill
Laura Matamoros vol mudar-se amb el seu fill | CATALUNYA DIARI

 

Quan va néixer el seu fill Matías l’ex concursant de 'GH VIP' va decidir traslladar-se a una urbanització més tranquil·la de Madrid, ja que en aquell moment estava vivint al centre de la seva ciutat. Amb l’objectiu de mudar-se a un entorn més verd i una casa més gran, és possible que per aquest motiu s’interessés per la propietat de Makoke.

A més a més, la zona de Majadahonda ha estat sempre la preferida per Laura Matamoros per ser el lloc on va créixer i on encara viuen alguns dels seus germans i la seva mare. És normal que prefereixi estar a prop dels seus éssers estimats quan ha estat mare per primera vegada.

D’altra banda, el fill de Makoke, Javier Tuleda, ha donat la seva opinió mentre visitava el plató de 'Sábado Deluxe'. A més de posicionar-se en contra de Laura Matamoros, l’ha acusat d’haver fet l’oferta econòmica només per crear més controvèrsia i agreujar la situació. «Són coses que estan en mans de la Justícia», comentava el jove.


Comentaris

envia el comentari