Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Makoke i Anita Matamoros juntes en un esdeveniment

Makoke i la seva filla Anita Matamoros es despullen a Instagram

Mare i filla competeixen amb una publicació dels seus cossos nuus i Anita supera a Makoke per sobre dels 12 mil 'likes'

Makoke i Anita Matamoros juntes en un esdeveniment
Makoke i Anita Matamoros juntes en un esdeveniment | CATALUNYADIARI

 

Aquesta vegada Anita Matamoros i Makoke han sorprès als seus seguidors amb una fotografia del seu cos nu. Sembla que mare i filla s’hagin posat d’acord, però el cert és que la primera a compartir la publicació va ser Makoke.  Tres dies després, la seva filla va imitar la seva mare fent pública una imatge molt semblant.

La fotografia de l’exdona de Kiko Matamoros ha capturat  el seu cos nu de cintura cap a dalt d’esquena a la càmera. Respecte a Anita, aquesta ha estat una mica més discreta i ha exhibit només la meitat de la seva esquena i el seu rostre.

  • També pots llegir:  Diego Matamoros acusa Makoke del distanciament amb el seu pare

Diferència de 12 mil 'likes'

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La diferència més evident entre ambdues publicacions és el número de 'likes' que ha rebut cadascuna: mentre que Anita Matamoros ha aconseguit 24.356 'likes', la seva progenitora no arriba als 10.000.

En els comentaris succeeix l’inrevés: Makoke duplica la quantitat d’opinions arribant als 274 comentaris, i la seva filla ha rebut el comentari tan sols de 73 seguidors d’Instagram.

A més a més, si ens fixem més detingudament en els perfils de mare i filla, veiem que Ana Matamoros supera de lluny el nombre de seguidors de la seva mare. La filla del col·laborador de 'Sálvame' té un total de 448 mil seguidors, i Makoke arriba de moment als 252 mil.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ambdues són 'influencers'

El fet que una publicació d’Anita Matamoros es faci viral no és estrany, ja que des que va complir els 18 anys s’ha posicionat ràpidament com una de les 'influencers' amb més fama de tot el país.

La jove Matamoros ha rebut moltes ofertes per representar marques,  i a través del seu canal de 'MTMAD' ens està mostrant la seva vida més íntima,  permetent que els seus seguidors puguin seguir el seu dia a dia a Milà.

D’altra banda, Makoke inverteix molt de temps en estar activa a les seves xarxes socials, i des de la seva sortida de 'GH VIP' podem ser partícips de la seva rutina diària gràcies a Instagram.

  • També et pot interessar:  Laura Escanes puja una foto seva despullada a les xarxes que pot acabar amb totes les crítiques