Jesús Calleja no s'està de res i ensenya les fotografies de la seva clavícula

L’aventurer ha compartit al seu perfil d’Instagram una fotografia de la ferida per mostrar la gravetat de l'aparatosa caiguda

Jesús Calleja parla de l'accident que va patir el passat dimarts mentre anava en bicicleta
Jesús Calleja parla de l'accident que va patir el passat dimarts mentre anava en bicicleta | FACEBOOK

El presentador de 'Planeta Calleja' ens sorprenia el passat dimarts amb la notícia d’un accident que havia patit mentre s’aventurava en bicicleta per 'Villar de los Ciervos', el qual es troba en el municipi de 'Santa Coloma de Somoza' (Lleó).

Aquest cop Jesús Calleja ha estat notícia per un aparatós accident, i sabem que va haver de ser evacuat en helicòpter degut a una fractura de clavícula que li impedia moure’s. Tot i això, el presentador ha declarat que es troba bé i que el seu estat de salut és positiu.

Jesús Calleja mostra la seva ferida

Mitjançant el seu compte d’Instagram (@jesuscallejatv), l’aventurer ha volgut compartir una imatge de la seva ferida després que hagin passat tres dies de l’ensurt. En la fotografia poden contemplar-se els caragols i les plaques de titani que els metges han fixat a la seva clavícula durant la intervenció quirúrgica.

Fotografia de la clavícula de l'aventurer després de la intervenció quirúrgica
Fotografia de la clavícula de l'aventurer després de la intervenció quirúrgica | INSTAGRAM @JESUSCALLEJATV

 

«La foto pot ser dura de veure», comentava Calleja, «La meva clavícula amb els meus flamants caragols i les plaques de titani». No obstant això, sembla que la gravetat de la ferida no li ha baixat els ànims, i el presentador lleonès no ha malgastat ni un sol instant a queixar-se sobre el succeït. A més, ha comunicat que la setmana vinent té previst viatjar per rodar un altre episodi de 'Planeta Calleja'.

A banda d’això, Jesús Calleja ha volgut agrair sincerament a través de Twitter (@JesusCalleja) el ràpid socors que va rebre de l’assistència mèdica: «Vull donar les gràcies al 112 i a la seguretat social, us asseguro que no existeix un país en el món que funcioni tan bé, un orgull viure en aquest país».

Una caiguda desafortunada

La notícia de la caiguda va arribar ràpidament a Internet, ja que és estrany veure al presentador en una situació així. A causa de l’aparatositat de l’accident, la mateixa Paz Padilla va voler saber de primera mà com havia succeït l’accident, i va posar-se en contacte amb l’afectat.

Jesús Calleja ha parlat a 'Sálvame' per a tranquil·litzar el públic
Jesús Calleja ha parlat a 'Sálvame' per a tranquil·litzar el públic | TELECINCO

 

«Doncs m’he fotut el cop més burro de la meva vida amb la bicicleta i m’he trencat la clavícula. Però res, molt bé. Ruptura neta, en el seu lloc. Ja estic tornant a casa. La setmana vinent tinc rodatge de 'Volando voy' i penso anar-hi. Aquí no es cancel·la res! Tot perfecte!», manifestava l’aventurer, volent treure-li gravetat a l’assumpte.

A més a més, el mateix presentador va revelar que l’accident va ser tan aparatós a causa de la zona on havia caigut: «Estava en una zona de bosc bastant lluny, i havia de fer o 12 kilòmetres caminant i esperar que m’anessin a recollir. Llavors, vaig decidir que el millor era l’helicòpter, perquè ja estava fent fred, i era de nit. I tot i que no volia avisar a ningú i estava en companyia, vaig trucar l’helicòpter i ha estat una meravella».


Comentaris

envia el comentari