L’exmarit de la reina Letícia ja s’ha casat amb Dolores del Corral

La cerimònia es va celebrar aquest cap de setmana a Extremadura

Alonso Guerrero se ha casado
Alonso Guerrero s'ha casat | Cedida

 

Ja és oficial. Alonso Guerrero, l’exmarit de la reina Letícia, es va casar aquest cap de setmana amb Dolores del Corral, una professora de secundària amb la qual va tenir una relació durant la seva adolescència. L’enllaç es va celebrar a l’ajuntament de Granja de Torremocha (Extremadura), ja que els dos són natals d’aquesta comunitat autònoma.

Una boda íntima

La boda va començar a les set de la tarda i, en un principi, es va intentar que fos un acte íntim amb pocs convidats i allunyat del panorama mediàtic. Entre les persones que van assistir a l’enllaç hi havia els familiars de les dues parts i també els amics més propers de la parella.

Un cop finalitzada la cerimònia, els convidats i els protagonistes es van traslladar a un restaurant proper a l’ajuntament per tal de posar el punt final a la jornada amb un àpat conjunt. Per a l’ocasió, la núvia va triar una faldilla de gasa grisa amb un top de tirants blanc amb pedreria i el nuvi es va decantar per un conjunt fosc amb camisa blanca i un corbatí vermell.

Letizia y Alonso Guerrero estuvieron casados un año
La reina Letícia i Alonso Guerrero van estar casats un any | Cedida  

La pressió mediàtica

Tot i que la jornada hauria d’haver sigut un dels dies més bonics per a la parella, hi va haver un element que va incomodar als protagonistes. Es tracta de la presència dels mitjans de comunicació, que van voler captar el moment en què Alonso i Dolores entraven a l’ajuntament per segellar el seu amor. Per aquest motiu, segons va assegurar ‘Vanitatis’, els nuvis van intentar entrar per una porta secundària però els fotògrafs es van adonar de la seva estratègia i els van perseguir. Finalment, es van resignar a la presència mediàtica i van decidir entrar per l’accés principal.

Aquest fet torna a evidenciar que Guerrero prefereix allunyar-se del focus mediàtic i viure la seva faceta personal en la intimitat. Tot i això, cal recordar que va publicar ‘El amor de Penny Robinson’, una obra inspirada en les seves vivències personals amb la reina Letícia. En concret, el llibre tractava sobre el gir que va fer la seva vida anònima com a professor quan es va conèixer el compromís de Letícia amb el rei Felip VI.

El exmarido de Letizia Ortiz publica un libro
El llibre d'Alonso Guerrero | Amazon
 

Comentaris

envia el comentari