Mila Ximénez, orgullosa de la seva amistat amb Jorge Javier Vázquez

La col·laboradora ha dedicat unes boniques paraules al presentador de ‘Sálvame’ en el seu blog: «És d'aquelles persones que no vols perdre en la vida»

Mila demostra la seva amistat incondicional a Jorge Javier
Mila demostra la seva amistat incondicional a Jorge Javier | TELECINCO

El moment de salut pel qual travessa el presentador de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, preocupa a tots els col·laboradors de ‘Sálvame’, però la periodistaMila Ximénez és una de les que pitjor ho està passant en aquests moments tan delicats pels que passa el popular presentador.

En aquest sentit, ja vam poder veure a la periodista, molt emocionada, explicant com havia vist a Jorge Javier durant els seus primers moments a l’hospital, i és que la col·laboradora ha estat en tot moment al seu costat demostrant així que als dos els uneix una gran amistat.

Mila Ximénez demostra la seva amistat a Jorge Javier

Tot i que els companys de la cadena substitueixen al presentador de la millor manera possible, l’absència de Jorge Javier Vázquez es nota, i molt, en el desenvolupament del programa, ja que els seus companys el troben a faltar.

Una d’aquestes companyes, Mila Ximénez és una de les col·laboradores del programa a qui més li costa assistir al programa sense el presentador. Aíxí és que la periodista ha volgut dedicar unes boniques paraules mitjançant el seu blog de la revista Lecturas, per la qual també treballa.

Per a Mila, Jorge Javier és fonamental en la seva vida
Per a Mila, Jorge Javier és fonamental en la seva vida | TELECINCO

 

Mila Ximénez, qui considera a Jorge Javier com «un amic que quan somriu, et convida a viure, que m’importa i em fa creure, algú capaç de canviar-te l’estat d’ànim en segons, que fa de la tragèdia una pirueta alegra de la vida», va assegurar que Jorge Javier és «d’aquelles persones que no vols perdre en la vida, perquè tens la certesa que la trobaràs a faltar sempre».

Tot i rebre l’alta hospitalària, el presentador haurà de passar uns dies de baixa a casa seva i la periodista confessava que es conformava mirant amb alegria la seva foto sortint de l’hospital: «L’estimo. I vull seguir practicant aquest sentiment la resta de la meva vida». I és que Mila és conscient que haurà de passar un temps per poder tornar-lo a veure, ja que, seguint els consells mèdics, el presentador haurà d’estar, com a mínim, un mes de baixa.

  

Mila i Jorge Javier, una gran amistat

La periodista no ha amagat mai la gran amistat que manté amb el presentador, a qui considera un gran amic i la complicitat que hi ha entre ells dos. Així doncs, aquesta amistat va molt més enllà dels platós de televisió, i ja estem acostumats a veure’ls junts fora del seu àmbit laboral. Com per exemple, en la inauguració de l’obra ‘Grandes éxitos’ el passat octubre a Granada, on Mila el va acompanyar tal com van poder veure publicat al perfil d’Instagram de Jorge Javier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mis pequeñas del alma, con sus pieles de canela.

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) on

A més, l’estiu del 2017, tots dos van passar junts uns dies de vacances a l'illa de Menorca, on van poder relaxar-se i gaudir de les meravelloses platges que hi ha a l’illa. Uns dies que també van compartir amb María Patiño, qui també manté una fantàstica relació amb Jorge Javier.


Comentaris

envia el comentari