Gustavo González i María Lapiedra

Gustavo González i María Lapiedra, enxampats junts tot i la seva ruptura

Kiko Hernández va anunciar a 'Sálvame' que la parella estava passejant el seu amor pels carrers de Barcelona

Gustavo González i María Lapiedra juguen amb els seus companys de la premsa rosa. O, almenys, això sembla després que el col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández, hagi confirmat que la parella segueix junta malgrat que el passat mes de febrer anunciessin la seva suposada ruptura.  Tal com explica 'La Coctelera', la parella hauria estat la setmana passada pels carrers de Barcelona junta.

Però no només això, sinó que ho han fet «fent-se petons, fent-se abraçades, donant-se amor, donant-s'ho tot per tota Barcelona. Perquè la gent ho sàpiga, tot i que ahir ell deia que no». Així de contundent es va mostrar el passat divendres Hernández en el programa estrella de les tardes de Telecinco. En aquest sentit, Hernández va aprofitar la tertúlia que duen a terme cada tarda sobre 'GH Dúo' i en la qual s'estava parlant de la relació d'amor i desamor que han protagonitzat Alejandro Albalá i Sofía Suescun.

  • També et pot interessar: Gustavo González carrega contra María Lapiedra: «És immadura i insegura»

Enxampen a la parella amb un romàntic pla per Barcelona

Va ser en aquest moment quan Hernández va voler desvelar que la parella de González i Lapiedra no viuen la realitat que intenten vendre a les televisions i revistes. Però aquesta no era la primera vegada que s'enxampava la parella compartint plans romàntics després de l'anunci de la seva separació. 

Concretament, dies abans ja es va confirmar que la parella havia estat a Sevilla i que, fins i tot, es tenien dades que confirmaven que havien estat visitant una clínica de reproducció assistida. I per si això no fos suficient, la periodista i també col·laboradora de 'Sálvame', Mila Ximénez, va admetre que dies abans havia vist en directe com González s'intercanviava missatges de mòbil amb Lapiedra per tal de quedar i passar una estona junts.

Gustavo González i María Lapiedra
Gustavo González i María Lapiedra han estat junts després d'anunciar la seva separació | España Diario

 

Mila Ximénez també els enxampa

«Ell estava ahir assegut aquí i, ho sento, vaig cometre un petit delicte i vaig veure que s'estava enviant missatges tota l'estona amb María Lapiedra i intentant quedar amb ella, tota la tarda». Davant aquestes declaracions dels companys del paparazzi González, cada vegada resulta més difícil creure en les declaracions que fa la parella sobre la seva separació, ja que, sembla que, fins i tot, estarien passant per una bonica època en la qual estarien pensant a ampliar la família.

  • També et pot interessar: 'Sálvame' obliga Gustavo González a parlar de la seva vida si no vol ser acomiadat