La reina Letícia va insultar el diari 'El Mundo'

Els monarques espanyols defensaven al seu amic Javier López Madrid, imputat en el cas de les targetes black de 'CajaMadrid'

El rei Felip, el seu amic Javier López Madrid i la reina Letícia
El rei Felip, el seu amic Javier López Madrid i la reina Letícia | LA SEXTA

Rarament hem pogut presenciar una escena en la qual els reis d’Espanya demanin perdó públicament. Tot i això, una polèmica que va sacsejar l’any 2016 els mitjans de comunicació va obligar la Família Reial a disculpar-se per no danyar la imatge de la reina Letícia.

El periodista David Jiménez parlarà aquesta setmana sobre aquest fet controvertit a través de la publicació 'El Director, secrets i intrigues de la premsa narrats per l’exdirector de El Mundo'. En aquesta polèmica, que va ocórrer l’any 2016, la dona del rei Felip va ser durament criticada per defensar un dels implicats en casos de corrupció, Javier López Madrid, amic íntim de la Família Reial.

Així doncs, els reis d’Espanya van voler defensar-lo malgrat haver estat imputat en la investigació de les targetes 'black' de 'CajaMadrid', la qual cosa va finalitzar amb la seva entrada a la presó juntament amb altres càrrecs de l’entitat bancària. Després de 3 anys, David Jiménez vol recuperar aquesta polèmica amb la finalitat de demostrar que tant la reina Letícia com el seu marit van donar suport el seu amic.

Javier López Madrid ha estat condemnat per les targetes black
Javier López Madrid ha estat condemnat per les targetes black | CATALUNYA DIARI

 

La reina Letícia va defensar Javier López Madrid

Sembla que mitjançant el xat que el rei Felip compartia amb la seva dona i el conseller delegat d’OHL van fer arribar el seu suport al seu millor amic. Quan van assabentar-se que l’esmentat cas havia esquitxat López Madrid, la reina Letícia va afanyar-se a posicionar-se al seu costat: «Et vaig escriure quan va sortir l’article de les targetes en la merda de LOC i ja saps el que penso Javier. Sabem qui ets, sabem qui som. Ens coneixem, ens estimem, ens respectem. La resta, 'merde'. Un petó compi iogui (miss you!!!)». LOC equival a 'La Otra Crónica', nom de la secció de cor del diari 'El Mundo'.

Molt agraït pel suport de la seva amiga, va respondre: «Us ho agraeixo molt. En el futur extremaré l’atenció, vivim en un país molt difícil i seré encara més conscient de la meva conducta». El rei Felip també va manifestar-se en aquesta conversa de xat: «I tant!, m’uneixo al xat, però prefereixo tindre una estona per parlar sense intermediació electrònica ni telefònica. Dinem demà? Una abraçada».

Tot i els insults de la Reina cap al LOC, en un primer moment el diari 'El Mundo' no va voler publicar aquesta conversa. Finalment, però, el subdirector de LOC, Iñaki Gil, s’ha envalentit i ha respost a l’ofensa de la reina Letícia: «Sóc el cap de la merda de LOC i espero Majestat que ho segueixi llegint...».

La disculpa de la Família Reial

David Jiménez, director de 'El Mundo', va rebre una trucada dels reis d'Espanya
David Jiménez, director de 'El Mundo', va rebre una trucada dels reis d'Espanya | CATALUNYA DIARI

 

Instant després d’aquesta publicació, el periodista David Jiménez va rebre una trucada d’un número ocult, i en respondre va escoltar el següent: «Sóc el rei. Et truco per demanar-te disculpes en el meu nom i en el de la reina. Els missatges no eren apropiats». Letícia Ortiz va afegir: «Lamento el de LOC, entén que la redacció estigui molesta amb mi, no era la meva intenció».

Un cop fetes les disculpes, David Jiménez i la reina Letícia van xerrar sobre altres temes més casuals com tractaments de bellesa o roba, i semblava que no hi havia cap rancor en el seu to de veu.


Comentaris

envia el comentari