Ter Stegen

Ter Stegen es deixa veure passejant pel Poblenou de Barcelona

El porter del Barça torna a demostrar que està plenament integrat en la ciutat

Si hi ha un futbolista de l'actual plantilla del F.C. Barcelona que ha demostrat que li encanta viure a la capital catalana, és Marc André Ter Stegen. És una estampa habitual veure'l caminar com un barceloní més pel centre de Barcelona. El porter alemany viu en un cèntric pis de Gràcia i no dubta en sortir a explorar caminant la que és la seva ciutat des de fa cinc anys. 

En la seva última publicació a la xarxa social Instagram, Ter Stegen penjava una nova imatge de quotidianitat pels carrers de Barcelona. Ell mateix confirmava que estava «explorant un nou barri de la meva ciutat, en aquesta ocasió Poblenou».  

No és la primera imatge seva de «persona normal»  

Amb instantànies com aquesta, a més de pel seu gran rendiment al camp, el jugador s'ha convertit en un dels més estimats per l'afició del Barça. A diferència de molts dels seus companys o rivals, que gairebé són inaccessibles fora dels terrenys de joc o camps d'entrenament, és habitual trobar-se Ter Stegen pels carrers barcelonins. 

En altres oportunitats, Ter Stegen ha estat captant circulant en patinet elèctric per Barcelona o fins i tot en transport públic. Una imatge que es va fer viral fa uns mesos va ser la del porter blaugrana com a un usuari més de la xarxa de metro de Barcelona. 

També et pot interessar...