Amor Romeira: «Vull tirar-me l'Abascal i treure-li la ximpleria»

L'exconcusant transsexual de 'Gran Hermano' admet que vol que vegi que és una dona com qualsevol altra

Amor Romeira es va convertir en l'edició de 'Gran Hermano 9' en la primera concursant transsexual  que participava en el reality de Telecinco. D'ençà que va passar per la casa de Guadalix, és considerada un exemple de visualització d'aquest col·lectiu de dones.

Tot i que normalment acostuma a parlar de les seves relacions amb personatges famosos, en aquesta ocasió no ha tingut por en confessar que mantindria relacions amb un líder polític inesperat: Santiago Abascal. 

La jove canària explicava, en una entrevista concedida a 'El Español', que «Saps amb qui m'agradaria anar al llit? Amb Abascal». Amor creu que així «li trauria totes les seves ximpleries i li ensenyaria el que és una vagina».   Caldrà esperar quina és la reacció del líder de Vox a aquesta proposta, ja que en més d'una ocasió ha fet declaracions i s'ha manifestat amb organitzacions transfòbiques com 'Hazte Oir'.

La seva «valoració sexual» d'altres polítics

Abascal no ha estat l'únic polític a qui ha valorat sexualment Romeira. Alguns d'ells com Pablo Iglesias o Mariano Rajoy els descartava, aquest últim per semblar el 'Pare Noel'.  Tampoc es veia disposada a trencar la parella que conformen Albert Rivera i Malú. 

Abascal
Abascal ha mostrat en alguna ocasió una posició transfòbica | CatalunyaDiari.cat

Les seves preferències passaven per Pablo Casado i Pedro Sánchez, encara que les posicions polítiques de tots dos també la feien enrere. Amor no es veu fent l'amor amb algú que pacta amb independentistes o pensa que algú que «duu l'esperit de Fraga dins del cos és fastigós». Finalment, el gran i sorprenent triomfador és Íñigo Errejón a qui, en contra del seu mite de 'jovenet', creu que «ha d'encastar bé». 

També et pot interessar...