Alfred i Amaia, enxampats junts al Primavera Sound de Barcelona

Els dos exconcursants d'Operacion Triunfo' van coincidir durant el concert de l'argentina Nathy Peluso

Alfred i Amaia aixequen passions.  La ja exmediàtica parella, emergida gràcies al retorn d’'Operación Triunfo' l’any 2017, van partir peres fa uns mesos però això sembla que no evita que el català i la navarresa mantinguin el contacte. Tots dos, de fet, van ser enxampats junts al Primavera Sound de Barcelona.

Tal com es pot veure en les imatges, Alfred i Amaia parlen amb un to totalment distès i lluny de la tensió que alguns podrien pressuposar després de la seva ruptura fa sis mesos. La imatge, així mateix, correspon al moment en el qual tots dos gaudien del concert de l’artista argentina Nathy Peluso. Fins ara, Alfred i Amaia no havien donat senyals de mantenir la relació i ha estat per això que les fotografies han generat un ressò enorme a les xarxes.

Un ‘descuit’ que els delata

Tot plegat va començar quan un usuari de Twitter va publicar una imatge on s’hi podia veure Amaia fent-se un selfie amb un fan. Al seu costat, però, hi havia un noi amb una jaqueta negra i que semblava ser Alfred. Quelcom que no va tardar a evidenciar-se, quan altres fans van fer-se ressò que tots dos havien acudit al festival barceloní plegats.

Amaia esborra el rastre d'Alfred a les seves xarxes socials

Després que es confirmés definitivament que Amaia Alfred havien posat fi a la seva  relació amorosa,  la pamplonesa va decidir esborrar el rastre d'Alfred de les seves xarxes socials. En total, només queda una fotografia dels dos junts al seu compte d'Instagram, on apareixen els dos al balcó de la seva ciutat natal després de la seva participació en el festival d'Eurovisió.

Amaia i Alfred van protagonitzar un amor de pel·lícula mentre concursaven al programa de televisió 'Operación Triunfo' 2017. Després, van seguir fent-ho enamorant els seus fans cada cop que apareixien junts en qualsevol espai públic, i van portar el seu amor fora del país quan van concursar com a parella al festival d'Eurovisió representant Espanya l'any 2018. Però tot es va acabar quan el novembre passat, els rumors es van convertir en realitat: Amaia i Alfred havien decidit acabar amb la seva relació. 

També et pot interessar...