ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

El rei Felip, enfadat per la hissada amb problemes de la bandera espanyola

Felip VI ha mostrat visiblement el seu enuig durant el Dia de les Forces Armades a Sevilla

El rei durant la desfilada de les Forces Armades a Sevilla
El rei s'ha mostrat visiblement afectat en el moment en què s'ha hissat la banera espanyola | CCMA

El rei Felip VI i la reina Letícia han estat en un acte pel Dia de les Forces Armades a Sevilla. Però el que més ha sorprès de tota la jornada ha estat el gest del rei. Quan s'iniciava l'acte amb la hissada de la bandera espanyola al passeig Cristóbal Colón de la capital andalusa s'ha pogut veure la monarca visiblement enfadat i negant amb el cap.

El motiu ha estat que durant la hissada, alguna cosa no ha anat bé i la bandera no ha pujat enganxada al pal. Al rei se l'ha pogut veure visiblement enfadat i negant amb el cap. Al final de la maniobra, s'ha girat cap a Letícia i li ha comentat alguna cosa que, semblava, relacionada amb la hissada de la bandera. 

 

Les crítiques no s'han fet esperar

La xarxa s'ha omplert de crítiques pel gest del rei durant la hissada de la banera, la majoria critiquin que se'l pugui veure tan afectat per un tema tan banal. 

La desfilada del poni Paco

Aquesta celebració es fa sempre el dia 30 de maig, coincidint amb la festivitat de Sant Ferran, patró del Cos General de les Armes de l'Exèrcit de Terra espanyola. Aquest any el lloc elegit per fer-la ha estat Sevilla. A  més de l'anècdota del rei, també ha destacat l'absència de la cabra de la Legió, que ha estat substituïda pel poni Paco, perquè desfilava el grup de cavalleria del Terç Alejandro Farnesio de Ronda.


Comentaris

envia el comentari