Inés Arrimadas porta dos mesos vivint en un hotel al centre de Madrid

Ella i la seva parella, Xavier Cima, no han tingut temps de buscar un pis a la capital espanyola

Inés Arrimadas i Xavier Cima encara no han trobat nou pis a Madrid | Instagram

Fa més de dos mesos que Inés Arrimadas i la seva parella s'han mudat a viure a Madrid. Des que la política de Ciutadans va fer el salt a la capital espanyola ella i el seu marit, Xavier Cima, no han tingut temps per trobar casa a la seva nova ciutat, així que mentrestant viuen en un cèntric hotel situat a la zona de Cuzco, segons ha informat algú proper a Arrimadas al portal online 'Informalia'. Curiosament, l'establiment es troba molt a prop del treball de Cima i també del Santiago Bernabéu, tot i que els dos han reconegut ser culers.

Sembla que la parella viurà en un hotel poc temps més, ja que segons fonts properes, fa temps que busquen pis i ja han trobat diversos que satisfan els seus gustos i que estan situats a la zona de Nova Espanya, a prop d'on estan allotjats actualment. Un altre fet curiós és que Arrimadas i Cima han deixat en terres catalanes la seva gosseta pinscher anomenada Suiti, però aviat es podrà reunir amb ells, quan la parella trobi nou apartament a Madrid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi pequeña #animalovers #animallove

Una publicación compartida de Inés Arrimadas (@inesarrimadas) el

La parella no ha tingut temps per buscar una nova vivenda

Sembla, que les eleccions generals i municipals han dut a Arrimades a viatjar per tota Espanya fent mítings, pel que no ha tingut el temps necessari per buscar casa. Cima, expolític independentista, ha patit un cas similar, i és que ha d'agafar habitualment l'AVE a Barcelona per exercir les seves funcions com a director de Kreab i conseller de Cotec Innova, dues empreses dedicades a la tecnologia aplicada a la política.

Per tant, la vida professional d'ambdós integrants de la parella els ha prohibit fins al moment buscar un nou pis a la capital espanyola i poder dur una vida tranquil·la, algo que esperen poder aconseguir en els pròxims mesos, quan l'enrenou polític hagi acabat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari