El germà de Belén Esteban, ingressat a l'hospital

La col·laboradora de 'Sálvame', desfeta, ha volgut enviar un missatge de suport al seu germà des del programa

Belén Estaban
Belén Esteban ha volgut recordar el dur drama familiar que travessa per l'hospitalització del seu germà | Telecinco

Consternació a la família de Belén Esteban. Només començar el programa d'ahir divendres, la mateixa Belén no va poder estar-se de res i va acabar confessant que el seu germà Juan havia ingressat a l'hospital. «Vull enviar un missatge al meu germà Juan, que està a l'hospital. Només vull desitjar-te que et recuperis aviat perquè puguem ballar plegats a la boda». Així mateix, Esteban va voler anar més enllà i agrair la tasca que està duent a terme el personal de l'hospital de València on està ingressat. 
 
 
Belén manda un mensaje a su hermano Juan
Belén Esyeban, enviat un missatge de suport pel seu germà Juan | Telecinco

 

El germà de Belén té fibromiàlgia

  

Belén no ha volgut donar més detalls sobre el motiu de l'ingrés del seu germà, que fa temps que va en cadira de rodes. Com ella mateixa ha explicat en reiterades ocasions, Juan pateix fibromiàlgia i actualment passa per un dels moments més complicats de la malaltia. 

Malaltia que, de fet, també pateix María José Campanario, ex de Jesulín de Ubrique. És per això mateix, doncs, que la sensibilitzada Belén va voler enviar un missatge de suport a aquesta en assegurar: «És una malaltia molt dura. Desig de cor que et recuperis, María José».

María José Campanario también sufre fibromialgia
María José Campanario també pateix fibromiàlgia | El Español

 


Comentaris

envia el comentari