L'entorn de Malú creu que no la contractaran si revela la seva relació amb Rivera

«Tot i ser una estrella consagrada, amb seguretat hi haurà ajuntaments que descartaran contractar-la per ser la parella del líder d’un altre partit», diuen fonts properes a l'artista

Fotomontatge Rivera i Malú
Malú i Albert Rivera, són la parella de moda, tot i que cap dels dos ha fet oficial encara la seva relació | Cedida

La premsa del cor espera amb candeletes la imatge d’Albert Rivera i Malú junts. Des que la revista ‘Semana’ va treure a la llum la relació entre el polític català i la cantant, han estat molts els qui han volgut dir-hi la seva revelant tota mena de detalls sobre l’idil·li. Malú, però, se n’ha mantingut sempre al marge per evitar possibles represàlies.

Malú, segons la mateixa ‘Semana’, demana màxima discreció a Albert Rivera i és ella la responsable del gran secretisme existent en relació a la parella. La cantant, fins i tot, estaria esperant a què «es formin els nous governs als ajuntaments» per a fer oficial la relació d’una vegada per totes.

Segons una font molt propera a l’artista, creuen que tot es deu a una qüestió de contractació: «Tot i ser una estrella consagrada, amb seguretat hi haurà ajuntaments que descartaran contractar-la per ser la parella del líder d’un altre partit. No en tinguin cap dubte».

La carrera de Rivera, un inconvenient

I és que com ja li ha passat a Marta Sánchez —que va veure com li tiraven ous a Badalona després d’haver-se posicionat a favor de les forces constitucionalistes del panorama polític estatal—, Malú vol evitar ser víctima de represàlies. És per això mateix, doncs, que la cantant esperarà encara un pèl més per a anunciar el què ja és un secret a veus: la seva relació amb Albert Rivera.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari