Malú s'ha sincerat sentimentalment amb els seus fans

Malú se sincera sobre els seus sentiments: «Estic molt feliç»

La cantant ha parlat en directe amb els seus seguidors a través del seu perfil d’Instagram per primer cop després dels rumors de la seva relació amb Albert Rivera

Un dels rumors amorosos que més ha despertat la curiositat de tot el país ha estat  la suposada relació sentimental que manté Malú amb el polític Albert Rivera.  Des que van escampar-se les sospites als mitjans de comunicació, cap dels dos s’ha manifestat directament sobre el tema i han mantingut molta discreció.

Fins i tot, el líder de Ciutadans durant una trobada amb Susanna Griso va limitar-se a dir que  havia començat una nova relació després d’haver acabat amb l’anterior, i que estava immensament feliç. Pel que fa a la cantant, Malú no ha trencat amb el seu silenci durant la proliferació dels rumors.  No obstant això, ara ha reaparegut a Instagram i s’ha sincerat amb els seus fans.

Trobada en directe amb els seus seguidors

El fet d’haver de cancel·lar la seva gira per culpa d’una ruptura de lligaments en un peu l’ha apartat de la vida social. L’operació ha requerit un temps de rehabilitació, i això l’ha obligat a apartar-se de l’escena televisiva.

Tot i això, ara ha tornat a activar el seu perfil d’Instagram i ha proposat una trobada amb els seus seguidors perquè no es preocupin pel seu estat de salut i sentimental. Mitjançant un directe, Malú ha respost molt animada a les preguntes que li anaven realitzant els fans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una de les preocupacions que s’han manifestat ha estat la següent: «T’ha afectat tot el que hi ha hagut a les xarxes i a la televisió? Com estàs en el personal? Segueixes igual de forta?».  L’artista s’afanyava a respondre: «Sí, és clar que estic forta. Crec que hi ha coses que et fan mal perquè no són molt justes, però el cert és que estic molt bé. Estic feliç. Estic tranquil·la. L’amor i l’afecte que rebo cada dia de vosaltres és el que em fa continuar».

A més a més, Malú ha afegit que «M’estan succeint coses molt maques. Em sento amb ganes de dir-vos que estic bé, feliç. Vull compartir amb vosaltres que, tot i que he viscut moments frustrants en aquesta situació, amb el peu i altres, estic molt feliç».

Gràcies a aquesta trobada la cantant s’ha deixat conèixer una mica més pels seus seguidors i els hi ha expressat els seus sentiments deixant clar que es troba molt bé i que continua esforçant-se en la seva recuperació. D’altra banda, no s’ha referit amb detalls sobre la seva relació amorosa amb Albert Rivera, ja que  l’artista prefereix guardar la seva intimitat i no fer-la pública.