Sara Carbonero respira tranquil·la després de l'ensurt

Sara Carbonero mostra en una fotografia com es troba Iker Casillas

La periodista ha publicat una 'stories' a Instagram on apareix al costat del seu marit a l'hospital mentre escriu unes paraules de reflexió sobre el moment que acaben de viure

Iker Casillas va commocionar tothom quan ahir, 1 de maig, saltava la notícia que havia sofert un infart agut de miocardi.  El porter es trobava entrenant amb el seu equip, l’Oporto, quan va ser traslladat a l’hospital perquè no es trobava bé. Tot i que el jugador es va pronunciar ahir a través de les xarxes per informar els seus seguidors que ja es trobava millor i s’estava recuperant,  ha estat avui quan hem pogut veure una fotografia familiar amb la seva dona Sara Carbonero, que els mostra somrients i positius davant aquest tràngol que al final només ha quedat en un ensurt.

 

 

Sara Carbonero reflexiona sobre la vida i l'ensurt que han patit

En aquestes últimes hores, Sara Carbonero ha decidit publicar una fotografia per tranquil·litzar els seguidors del futbolista, en què es pot veure el porter encara a l’hospital, estirat al llit de l’habitació, juntament amb Sara Carbonero que li acaricia el cap tendrament. D’aquesta manera, els seus seguidors han respirat alleujats, després de la preocupació que va causar en un primer moment la notícia, i li han enviat missatges de suport i ànim desitjant-li una ràpida recuperació.

 

Sara Carbonero es trobava fora de Portugal per motius laborals quan va ser informada del que li havia succeït al seu marit, per la qual cosa va haver de tornar de seguida i dirigir-se a l’hospital per estar al costat d'Iker Casillas. D’aquesta manera, també ha volgut compartir unes paraules que mostren com està vivint aquest moment. En una fotografia, amb les mans de la parella entrecreuades, recitava: «Tot ha quedat en un ensurt (...). Com diu una bona amiga, la vida té aquella estranya manera de recordar-nos que s’ha de celebrar cada batec».

 

Sara amb el seu marit a l'hospital
Sara amb el seu marit a l'hospital | INSTAGRAM

 

Tal com explicava l’Oporto en un comunicat, el porter havia finalitzat un entrenament de l’equip quan aquest va començar a trobar-se malament i després que els metges de l’equip decidissin examinar-lo, van traslladar-lo a l’hospital on es va confirmar que havia patit un infart, practicant-li tot seguit un cateterisme. Les xarxes socials s’han omplert des d’ahir de missatges de suport cap al futbolista per part de personatges del món de l’esport, personalitats, polítics, i clubs de futbol.