ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

Iker Casillas estarà almenys tres mesos de baixa després de l'infart

El porter va començar a trobar-se malament durant un dels entrenaments amb el seu equip, dimecres al matí

Iker Casillas a l'hospital de Porto, on va ingressar després de l'infart
Iker Casillas a l'hospital de Porto, on va ingressar després de l'infart | Twitter (@IkerCasillas)

Iker Casillas estarà, com a mínim, tres mesos de baixa mèdica, després de patir un infart de miocardi dimecres al matí, durant un dels entrenaments habituals amb el seu equip, el FC Porto. Segons el portal portuguès 'A Bola', que es basa en l'informe mèdic del jugador espanyol, és encara «molt aviat» per saber què passarà en el futur, i la incògnita sobre si continuarà dedicant-se al futbol o no continua. Alguns experts creuen que el més probable és que no pugui dedicar-se al futbol mai més.

Segons l'informe mèdic, el porter del FC Porto va ser intervingut després de patir un infart agut de miocardi amb obstrucció de l'artèria coronària dreta. Un cop a l'Hospital CUG Oporto se li va realitzar un cateterisme. Segons va explicar un membre de l'hospital a la cadena portuguesa 'TVI', els metges van decidir que el millor era col·locar-li un stent coronari. Aquesta intervenció consisteix a inserir un tub perforat al vas sanguini per prevenir o impedir que l'arteria pugui, en un futur, tornar-se a tancar.

El futbolista continua a l'hospital recuperant-se de la intervenció | Gtres

 

«És massa aviat per dir si podrà tornar a jugar»

Per sort, la intervenció va ser tot un èxit i el porter que ja està fora de perill s'està recuperant de l'ensurt a l'hospital on haurà de romandre ingressat fins al final de la setmana. Tot i que el jugador té un contracte amb el FC Porto fins al 2020, el metge de l'equip portuguès, Nélson Puga, ha afirmat al mitjà citat que «és massa aviat» per determinar el futur futbolístic de Casillas.

La recuperació del jugador dependrà de tots un seguit de factors com són la medicació que haurà de prendre, «la situació de descans i estrès físic» que implica dedicar-se a aquesta professió i la voluntat que el mateix porter tingui per continuar jugant a futbol. Però aquesta és una decisió que Casillas haurà de prendre més endavant un cop estigui al 100% recuperat, quelcom que el metge del club assegura, «es recuperarà i restaurarà perfectament, n'estem segurs».


Comentaris

envia el comentari