INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Laura Matamoros llueix cos i celebra l'amor a Eivissa amb Daniel Illescas

La parella està passant per un molt bon moment després d'arribar d'un impressionant viatge a Cuba
Laura Matamoros i Daniel Illescas
La parella va gaudir d'una jornada en vaixell | GTRES

Laura Matamoros està vivint una autèntica bonica història d'amor amb Daniel Illescas. Després que l'any passat tingués el seu primer fill amb un altre home, separar-se i passar per una complicada temporada, la filla de Kiko Matamoros somriu des del passat gener a la vida.

 

I tot és gràcies al també 'influencer' Illescas, que ha demostrat estar molt pendent i atent de Laura en tot moment. Almenys, així se'ls ha pogut veure en les seves darreres vacances amb amics a Eivissa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El mejor compañero de viaje 🇨🇺 Cuba nos espera @viajaway

Una publicación compartida por Laura Matamoros (@_lmflores) el

 

La jove parella va poder gaudir d'una jornada en vaixell 

Tal com es desprèn d'unes fotografies captades durant el viatge, la jove parella va poder gaudir d'una jornada en vaixell acompanyats per amics. En tot moment, es pot veure com la parella té molta complicitat i l'atenció que es dediquen és molta i mútua. Illescas va fotografiar la seva parella des de totes les perspectives possibles i, fins i tot, la va ajudar a pujar fins a la zona més alta del vaixell per aconseguir unes imatges encara més espectaculars.

 

Laura Matamoros amb Daniel Illescas
Laura Matamoros llueix un espectacular cos | GTRES

 

 

Realment, el jove s'ha mostrat molt atent en tot moment i no ha deixat que ni el sol a la cara de Laura la molesti. La veritat és que la parella està passant per un molt bon moment després d'arribar d'un dels viatges que, sens dubte, s'ha convertit en un dels més importants de les seves vides. Cuba ha estat l'escenari escollit per a gaudir plenament del seu amor i casar-se (de broma), però amb molta intenció. Ambdós han publicat contínuament fotografies als seus perfils d'Instagram i han demostrat a tothom que, per sobre de tot, s'estimen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only you

Una publicación compartida por 𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋 𝐈𝐋𝐋𝐄𝐒𝐂𝐀𝐒 (@danielillescas) el

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari