ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Kiko Matamoros podria deure fins a 25.000 euros a la seva filla Laura

Diego va assegurar que ell i els seus germans estaven farts que el seu pare sempre canviés d'actitud quan tenia una nova parella
Kiko Matamoros té problemes amb els seus fills | TELECINCO

 

Els conflictes a la família Matamoros no s'acaben mai. Especialment, entre el pare, Kiko Matomoros, i el fill, Diego. Tot i que totes les famílies tenen problemes en algun moment de la vida, aquesta s'emporta la grossa i gairebé cada mes protagonitzen desavinences en els diferents platós de televisió.

 

La darrera metxa l'ha encès Diego en assegurar que el pare li deu un total de 25.000 euros a la seva germana, Laura Matamoros. L'anunci el va fer el passat dilluns a la tarda durant la seva visita a 'Sálvame'.

 

 

Kiko canvia d'actitud quan té una nova parella

En aquest programa de Telecinco, Diego va assegurar que ell i els seus germans estaven farts que el seu pare sempre canviés d'actitud quan tenia una nova parella. En aquest sentit, Diego va deixar caure que: «Quan té nova xicota, els diners marxen en bosses de mà».

 

Per aquesta raó, Diego va assegurar que la seva germana estava molt enfadada amb el seu pare, cosa que no és d'estranyar donada l'elevada quantitat de diners que, suposadament, li deu el seu pare. Un altre dels motius pels quals Laura estaria disgustada amb el seu pare és perquè aquest no va acudir a la celebració del primer aniversari del seu fill Matías.

 

No obstant això, Kiko sí que va publicar una fotografia d'un pastís acompanyada d'una divertida felicitació: «Moltes felicitats, astronauta!». Per últim, sembla que Kiko havia d'acompanyar la seva filla a un viatge programat a Londres i, finalment, no va ser així. Aquest cúmul de circumstàncies, i de diners, han fet esclatar la paciència de Laura.

 

La resposta de Matamoros

Però la reacció de Kiko davant les paraules del seu fill no va trigar a arribar i, tot i que va intervenir en directe, sí que va parlar amb la presentadora, Paz Padilla. Durant la conversació Kiko va assegurar-li que el que deia el seu fill era mentida, que no tenia cap viatge a Londres amb Laura i que en cap moment ell havia afirmat que havia anat a la festa del seu nét. No es va treure aigua clara de la relació actual de Kiko amb els seus fills, però després de les declaracions d'uns i altres, queda clar que pau i harmonia no és el que més regna en aquesta família.

 

També et poden interessar...