María Lapiedra perd el nadó que esperava de Gustavo González

La catalana ha patit un avortament natural, tot i això, la parella ha afirmat que continuaran buscant tenir el seu primer fill

Gustavo González i María Lapiedra
La parella podria haver visitat una clínica de reproducció assistida | La Coctelera

Males notícies per María Lapiedra i la seva parella, Gustavo González. Després de la seva reconciliació, tornant a enamorar-se davant de totes les càmeres dels platós de Telecinco, han confirmat que acaben de perdre el seu primer fill. 

L'actriu catalana faria un mes que estava embarassada i, desgraciadament, hauria patit un avortament natural. Tot i aquest contratemps, la parella ha explicat que ho tornarien a intentar en un futur pròxim. 

I és que fa pocs dies donaven la sorpresa anunciant que volien ser pares. Almenys així ho va manifestar el mateix Gustavo després que Kiko Hernández i Jorge Javier Vázquez intentessin treure-li informació al respecte durant un programa de 'Sálvame'. El primer que va encendre la flama va ser Hernández quan va preguntar-li si tenia alguna cosa a explicar, o alguna exclusiva a vendre. 

 

Sorprès per la pregunta del seu company de programa

González, sorprès per la pregunta del seu company de programa, va mostrar-se nerviós i va respondre que no tenia res a explicar. Finalment, va ser Jorge Javier qui va anar directament al tema de conversa preguntant-li si María estava embarassada. Davant aquesta directa del presentador, González es va limitar a dir que havien intentat que ella es quedés embarassada però que, de moment, no ho estava.

Els dubtes per la notícia van començar a cobrar força després d'una publicació feta pel mateix González al seu perfil d'Instagram en la que deia: «Juro que són quatre torres! Que seran 5 en uns mesos. Skyline de Madrid. De Madrid al cel Des del cim de les torres el camí és més curt». No obstant aquesta publicació que donava a entendre que el col·laborador comparava les torres amb els seus actuals 4 fills, i que el cinquè feia referència al que podia estar esperant María.

Kiko Hernández i Gustavo a 'Sálvame'
Kiko Hernández va ser qui va destapar la polèmica | Telecinco

 

Però González es va encarregar de desmentir aquest rumor i va advertir que, de totes maneres, si ella ho estigués, tampoc tindrien la intenció de vendre cap exclusiva al respecte. Aquest fet, no obstant això, no va acabar de convèncer els seus companys que el miraven amb incredulitat i encara amb la incertesa de saber si realment la parella podrà complir el seu somni de portar una nova vida al món.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari