Maite Galdeano presumeix de cos en un sorprenent 'topless' a la platja

La seva filla, la popular Sofía Suescun, també va decidir treure's la part de dalt del biquini
Maite Galdeano sempre ha defensat la seva filla als platós | Youtube

Maite Galdeado i Sofía Suescun són una parella de mare i filla especial. Malgrat que hi ha moltes famílies que tenen una bona relació, elles dues sobrepassen els límits i, sovint, podem veure-les com si fossin grans amigues. Fruit d'aquesta relació, mare i filla donen molt de joc i ofereixen moments de molta diversió mediàtica.

 

La darrera imatge que ha despertat la curiositat de tots els seus seguidors, ha estat la d'una jornada compartida a la platja, en la qual, Galdeano s'ha atrevit a fer topless. Però no momes això, sinó que, a més a més, ha volgut compartir-ho amb tots els seguidors d'Instagram en una imatge que no deixa a ningú indiferent, tal com explica 'La Coctelera'.

 

 

Una agradable jornada de platja

Concretament, el que Galdeano va publicar van ser una sèrie d'històries en les quals es pot veure a la navarresa tapant-se només amb les mans els pits i mirant orgullosa a càmera. La seva filla, com no podria ser d'una altra manera, també va decidir treure's la part de dalt del biquini i lluir el seu espectacular cos en un dels primers dies de platja de l'any.

 

En aquest cas, tanmateix, Galdeano va decidir fotografiar la seva filla d'esquenes i va acompanyar la imatge amb la frase: «Sempre darrere teu». Tal com Galdeano explicava a Instagram, li agrada gaudir de la natura i sentir-se el més alliberada possible. I és que en més d'una ocasió ha confirmat que pateix fibromiàlgia i que pateix forts dolors diaris que li impedeixen gaudir de la seva vida com voldria. Per aquest motiu, aprofita cada moment que li regala la seva filla per a esprémer el dia a dia de la millor forma possible, en aquest cas, a la platja, donant-se un bany de sol i desfent-se de lligams com el del biquini.

Captura de la història publicada per Galdeano
Maite Galdeano no va dubtar en immortalitzar el dia de platja amb la seva filla | Instagram

 

 

L'absència de Galdeano als platós de televisió

Ara fa ja uns mesos que Galdeano no apareix pels platós de televisió, concretament des de després que Suescun abandonés la casa de 'GH Vip'. No va ser una trajectòria fàcil per a Galdeano, ja que va haver d'enfrontar-se a crítiques per les seves sonades absències en el plató en dies molt assenyalats per la seva filla. També van ser moltes les persones les que van posar en dubte la malaltia de Galdeano, basant-se en els dinàmics balls que realitzava gairebé en cada programa. Sigui com sigui, el cert és que ambdues gaudeixen ara d'una merescuda calma i tranquil·litat i, segons les imatges, també de llibertat.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bienvenido Junio

Una publicación compartida por SOFIA (@sofia_suescun) el

 

També et poden interessar...

  • Maite Galdeano surt al pas d'un comprometedor missatge de Sofia Suescun a la seva exparella
  • Maite Galdeano apareix amb un rostre més rejovenit i s’enfronta amb Raquel Bollo


Comentaris

envia el comentari