Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del plató de 'Supervivientes'

Carlos Lozano és el cinquè expulsat de 'Supervivientes 2019'

L'audiència va escollir a Chelo García-Cortés com a favorita per a quedar-se en el 'palafito' en el lloc del presentador

Carlos Lozano a 'Supervivientes'
Carlos Lozano és el cinquè expulsat de l'illa | Telecinco

 

Carlos Lozano és el cinquè expulsat de 'Supervivientes 2019'.  Després d'estar dues setmanes a l'anomenat 'palafito' i donar molt de joc, principalment, per les seves discussions amb concursants com Violeta, el presentador haurà de tornar en unes hores a Madrid des d'on repassarà la seva trajectòria en el concurs.

Malgrat ser l'expulsat, persones com Jorge Javier Vázquez li han agraït la seva implicació en el programa.  «Gràcies per tot el que has fet», va dir-li el presentador més famós de Telecinco. Ara, però, és el torn de Chelo García-Cortés. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Moment d'analitzar el programa de Lozano des de Madrid

La també periodista va ser la concursant més votada durant la nit per abandonar l'illa però, finalment, el públic va escollir-la com a favorita per a quedar-se en el 'palafito' en el lloc de Lozano. García-Cortés va rebre la notícia amb molta alegria i il·lusió, i va tornar a demostrar les ganes que tenia de participar en el concurs. Ja des de Madrid, Lozano haurà d'analitzar el seu pas pel programa que ha estat ple d'alts i baixos, però que, sobretot, ha estat marcat pel seu fort caràcter. 

És possible que, precisament, aquesta hagi estat una de les seves estratègies: donar-se a veure arran de les seves discussions. Més enllà de les recents desavinences amb Violeta o Dakota, Lozano també va fer crispar els ànims d'Isabel Pantoja. Així doncs, es podria dir que marxa de l'illa amb la satisfacció d'haver encès els nervis de gairebé tothom. El concurs continua i els nominats d'aquesta setmana són: Colate, Mónica, Fabio y Mahi. Per la seva banda, Isabel Pantoja va aconseguir convertir-se en la concursant immune de la platja de 'Los Señores'.

 

També et poden interessar...