Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Carlos Lozano guanya enemics a l’illa d’Hondures

El concursant va ser expulsat en la seva darrera nominació, i ha demostrat en més d’una ocasió no importar-li tenir cada vegada més enemics a la seva llista negra

Carlos Lozano no mostra cap preocupació per afegir enemics a la seva llista negra | LAINFORMACIÓN

 

Carlos Lozano no va superar la seva darrera nominació, i el públic va decidir que abandonés l’illa d’Hondures per traslladar-se al ‘Palafito’, convertint-se en el ‘nou pirata oblidat’.  Amb la seva expulsió molts dels conflictes que mantenia amb altres concursants del reality no s’han pogut resoldre.

El presentador, però, va mantenir-se ferm amb el seu objectiu de «gaudir de l’experiència amb la sinceritat per davant» mentre es disposava a abandonar el programa. I és que en més d’una ocasió el concursant ha demostrat no mostrar cap preocupació per afegir enemics a la seva llista negra.

El primer nom d’aquesta llista va ser  Isabel Pantoja, i després se li va sumar el de Chelo García Cortés, ja que va donar suport a la cantant quan aquesta va enfrontar-se a Lozano. Ara, la darrera persona en ser inclosa ha estat Dakota.

 

Isabel Pantoja, el primer nom a la llista negra

Carlos Lozano i Isabel Pantoja durant una de les seves discussions a 'Supervivientes'
Carlos Lozano i Isabel Pantoja durant una de les seves discussions a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Carlos Lozano i Isabel Pantoja mai han arribat a tenir una relació cordial. Dies abans de la seva arribada a l’illa, quan els participants estaven allotjats en el mateix hotel, no van poder evitar tenir les seves discussions. Però no ha estat fins al començament de ‘Supervivientes 2019’ que han descobert la seva incompatibilitat.

Durant una de les seves discussions,  Lozano va atrevir-se a recomanar a la cantant el seu ingrés en un geriàtric,  un tema que la Pantoja té present i que va fer-li dubtar sobre la seva estada a Hondures.

Tot i les paraules de perdó de Carlos Lozano i alguns intents fracassats de reconciliació, la seva relació no ha millorat, i no es preveu que ho faci en el futur. A més a més, el presentador no va dubtar de titllar a Isabel Pantoja, juntament amb les ‘Azúcar Moreno’, de vagues per la seva actitud i per no esforçar-se en la convivència i supervivència del grup.

Isabel Pantoja va tenir dos motius per trencar la seva amistat amb Chelo
Isabel Pantoja i Chelo García Cortes estan a la llista negra de Carlos Lozano  | TELECINCO

 

El seu enfrontament amb Chelo García Cortes

No solament va enfrontar-se a Isabel Pantoja en nombroses ocasions, sinó que Lozano va tenir diferents fronts oberts al mateix temps, com és el cas de les disputes amb Chelo García, qui va defensar en més d’una ocasió a la Pantoja.  El més probable és que la manca d’intimitat hagi col·laborat a augmentar la tensió entre els dos concursants.

També et pot interessar...