Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Josep Pedrerol amenaça amb no presentar 'Jugones' si el Madrid no fitxa Hazard

El presentador català va dir que no presentarà el programa d'avui si el Reial Madrid no feia oficial el fitxatge de Hazard durant el dia d'ahir
Josep Pedrerol, a 'Jugones' | CatalunyaDiari.cat

 

El presentador de 'Jugones' i del 'Chiringuito' va reconèixer als seus dos programes que  el fitxatge d'Eden Hazard pel Reial Madird ja estava fet i que era qüestió d'hores de la seva oficialització. Pedrerol va afirmar que ell no presentaria 'Jugones' si la confirmació del traspàs del jugador belga no es feia durant el dia d'ahir. El Real Madrid encara no ha fet cap comunicat oficial sobre el fitxatge i per tant el periodista català haurà de complir amb la seva paraula i  no presentar el programa del migdia.

El show de Pedrerol

El barceloní va obrir el 'Chiringuito', el seu programa nocturn, amb una compta enrere fins a les 12 de la nit, ja que encara estava a l'espera de la confirmació del fitxatge. El programa va començar i la notícia encara no havia arribat, per tant el temps d'espera ja havia passat. Avui a les 3 veurem si Pedrerol presentarà 'Jugones' o no. L'acord oficial s'està fent esperar i el Reial Madrid està fent patir al periodista català, que sempre s'ha mostrat molt optimista respecte al fitxatge de Hazard.

El presentador català és un especialista a donar exclusives

Cal recordar que Pedrerol, l'any passat va donar l'exclusiva a 'Jugones' del fitxatge de Cristiano Ronaldo per la Juventus de Turín. El reputat periodista ha donat moltes informacions en exclusiva que finalment s'han fet oficial, i en aquest cas, es dóna per fet que Eden Hazard acabarà jugant al Reial Madird, tot i que la data exacta encara està per veure.

En cas de no presentar 'Jugones' Josep Pedrerol donarà una lliçó  molt important, i és que el periodista d'aquesta manera haurà reconegut el seu error, encara que realment ell va ser qui va donar la primera notícia sobre el fitxatge de Hazard, per tant el seu error només serà per qüestió d'hores o dies.

Totes les fonts indiquen que Eden Hzard serà nou jugador de la plantilla del Reial Madrid, i el primer a donar aquesta informació va ser el mateix Pedrerol. El català s'ha arriscat donant una data exacta, ja que en el món del futbol i molt concretament en el dels fitxatges, és molt difícil donar amb la informació correcta. 

Plató de El Chiringuito de Jugones | MEGA

 

També et pot interessar...

  • Josep Pedrerol abandona durant uns dies 'El Chiringuito' per la mort de la seva mare

  • Les xarxes esclaten contra Josep Pedrerol per carregar contra Piqué i defensar Ronaldo pel frau fiscal