Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'actor David Janer

L'actor David Janer, nou fitxatge a 'Amar es para siempre' d'Antena 3

La nova temporada també comptarà amb la presència de José Manuel Seda i Adriana Torrebejano
L'actor David Janer
L'actor David Janer reapareix després del seu paper a 'Águila Roja' | Cedida

 

La sèrie 'Amar es para siempre', d'Antena 3, ultima ja els preparatius per a la següent temporada que començarà després de l'estiu. I ho fa amb la incorporació de reconeguts actors del país que, de ben segur, donaran un aire renovat a la sèrie ambientada ja en el 1977. En aquest cas, es tracta de l'actor David Janer, que va agafar protagonisme en el món de l'actuació gràcies a la seva interpretació a 'Águila Roja', de TVE. 

En aquesta ocasió, segons informa la web 'El televisero', Janer es convertirà en Guillermo, un divertit advocat que compta amb un tràgic passat que mantindrà en absolut secret. El mateix personatge també viurà intenses escenes d'amor i plasmarà a través del seu despatx d'advocat l'estrès i la incertesa que es vivia en aquells temps de transició a la societat espanyola.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

L'actor David Janer
David Janer donarà vida a un divertit advocat a 'Amar es para siempre' | GTRES

 

Seda i Torrebejano, les altres dues noves incorporacions

Però Janer no serà l'única nova incorporació a la sèrie, que també comptarà amb la presència de José Manuel Seda i Adriana Torrebejano, que ambdós integraran la família Ordóñez. En aquest cas, l'actor donarà vida a Armando Ordóñez, un important empresari gràcies a l'estraperlo dels temps de postguerra que s'ha sabut fer un lloc per a prosperar socialment. La seva gran meta en aquesta nova etapa després de la mort del dictador Francisco Franco, serà crear el primer casino d'Espanya a Madrid.

Seda y Torrebejano
Seda i Torrebejano, les altres dues noves incorporacions | Antena 3

 

Per la seva banda, l'actriu Torrebejano interpretarà a la filla d'Ordóñez, Lourdes. Aquesta es presenta a la sèrie com una dona de caràcter conservador malgrat la seva joventut, l'objectiu de la qual no és un altre que convertir-se en la millor dona i mare. En aquest cas, Torrebejano es tornarà a deixar veure a la pantalla petita després d'haver estat diversos anys interpretant a Sol Santacruz, a 'El secreto de Puente Viejo'. Així doncs, els seguidors de 'Amar en tiempos revueltos', ja poden començar a imaginar-se com serà la nova temporada, gràcies a aquestes noves incorporacions i el context sociocultural que envolta la temàtica de la sèrie.

 

També et poden interessar...