Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Todo sobre Movistar + Lite, el nuevo servicio de Movistar.

Arriba Movistar + Lite, el Netflix de Movistar

Disposarà d'un catàleg de 412 pel·lícules, 252 sèries, 185 documentals i 60 programes

Todo sobre Movistar + Lite, el nuevo servicio de Movistar.
T'ho expliquem tot al voltant de Movistar + Lite, un servei totalment nou de Movistar | Movistar

 

En cas que algú tingui ganes de veure pel·lícules i sèries en 'streaming', és probable que esculli HBO o Netflix. Sembla que els serveis de televisió per cable, de l'estil de Movistar +, juguen en una altra lliga, i per això Telefónica ha decidit dur a terme el llançament de Movistar + Lite, una plataforma nova de servei OTT o continguts digitals, amb un repertori d'allò més suggeridor. Tot seguit, te n'expliquem tots els detalls.

 

Des de fa uns anys, Movistar aposta per pel·lícules i sèries produïdes a Espanya —com ara 'Hierro' o bé 'Velvet Colección'—, tot i que un sector concret del mercat es troba en transició cap a altres plataformes. Per aquesta raó, ha tingut ganes d'obrir-se cap a nous mercats a través de Movistar + Lite, que constituirà un servei amb independència dels paquets de la televisió de Movistar. Per aquesta raó, estarà a l'abast de qui ho vulgui.

 

Repertori de pel·lícules, sèries, documentals i programes

Inicialment, el servei disposarà d'un repertori molt ampli de pel·lícules —412—, sèries —252—, documentals —185— i programes —60. Tot i que encara no es pot comparar amb la mida dels catàlegs d'HBO o de Netflix, no és insuficient perquè hi haurà títols d'allò més atractius com ara 'Homeland', 'Riverdale', 'House of Cards', 'The Good Fight', 'Transparent', 'Twin Peaks' o algunes temporades de la cèlebre 'Joc de Trons'. Així, podrem gaudir de documentals, pel·lícules i sèries que tenen drets compartits o que s'han emès ja a través de Movistar. 

 

Igualment, hi podrem trobar contingut propi com ara 'Mientras dure la guerra', 'El Corredor de la Muerte' o 'La Peste', a banda de diversos programes amb un gran seguiment a Espanya com ara 'La Resistencia' o bé 'Late Motiv'. A més a més, les persones que hi estiguin subscrites podran accedir també als canals televisius següents Fox, Movistar Series, Comedy Central, #Vamos, Movistar Seriesmanía, #0, AMC i TNT.

 

Cost

Tal com fan algunes altres plataformes amb l'objectiu d'aconseguir més subscriptors, el primer mes que et donis d'alta no hauràs de pagar res, però la subscripció mensual costarà al voltant de 8 euros. Igualment, hem pogut saber que hi haurà tarifes variades segons el paquet que l'usuari decideixi escollir.

 

Servei

Tot i que encara no se sap del cert quina serà la qualitat del servei per 'streaming', és molt probable que es puguin obtenir els continguts en 4K pagant la tarifa més elevada. Ara bé, podem afirmar del cert que Movistar + Lite  es podrà fer servir simultàniament en dues pantalles i que tindrà compatibilitat amb els dispositius Android TV i amb l'Amazon Fire TV Stick.

 

Finalment, i tot i que el servei inicialment només es podrà fer servir a Espanya, volem precisar que Movistar també treballa amb l'objectiu de dur aquest servei a Hispanoamèrica.