YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Bárbara Rey va ser segrestada perquè no expliqués la seva relació amb Joan Carles

Un dels episodis més rocambolescs que explica Arabí en el seu llibre és el de la nit del 17 de juliol del 1997

Bárbara Rey en un programa de televisió
Bárbara Rey mai s'ha atrevit a parlar sobre la seva relació amb el monarca | Telecinco

Amb la vida amorosa de Bárbara Rey es pot fer una pel·lícula. Tot i que ella es nega a parlar sobre capítols de la seva vida com el que la relaciona amb el rei emèrit Joan Carles I, les informacions després d'anys de silenci, no paren de brollar.

Ara ha estat el periodista Francesc Arabí el que ha explicat veritables escenes de ficció en el seu llibre 'Ciudadano Zaplana'. Més enllà de la relació amorosa que va tenir la vedette amb el monarca, surten a la llum informacions compromeses, fins i tot, amb la integritat i seguretat de l'artista.

La nit del 17 de juliol del 1997

Un dels episodis més rocambolescs que explica Arabí en el seu llibre és el de la nit del 17 de juliol del 1997. Aquell dia, Rey havia de participar en el programa de cor 'Tómbola' i, suposadament, parlar de la seva relació amb Joan Carles. I diem suposadament, perquè Rey no va arribar a aparèixer mai a plató i va deixar a tot l'equip plantat. No obstant això, hores més tard va donar senyals de vida i va trucar d'amagades al mateix Arabí a la redacció del programa.

En aquella trucada, el periodista assegura que Rey li va dir: «M'han segrestat en una habitació tancada a la tele, no em deixen parlar amb ningú ni participar en el programa, et truco d'amagades. No volen que surti a 'Tómbola', perquè ho explicaré tot. M'han dit que l'ordre de no deixar-me sortir ve de molt a dalt. Estic amenaçada de mort. Temo pels meus fills», explicava l'artista. Però no havent suficient amb aquesta terrible trucada de la vedette, el mateix director de la cadena, Jesús Sánchez Carrascosa, també va trucar a la direcció del programa advertint que «si Bárbara surt un segon en pantalla, tallem l'emissió».

Altres fets sospitosos

Està clar que darrere de tota aquesta trama hi havia ordres molt poderoses que temien perquè Rey pogués explicar tota la veritat sobre la història amb el monarca. I és que, a més de treure-li el poder de la seva veu, la vedette també va viure un robatori en el qual se li van emportar records importants i rellevants de la seva vida. 

En aquest sentit, Arabí explica que en «el mes de juny, l'actriu havia denunciat davant la Policia el robatori al seu habitatge de diversos documents, carrets de fotos, tres gravacions d'àudio i cinc cintes de vídeo que contenien escenes i converses comprometedores per a ella i per a una persona molt important del país». Està clar que ningú volia que Reyes parlés i, de fet, sembla que de la seva boca mai sortirà una paraula que expliqui què és el que realment va passar entre ella i el monarca.

Francesc Arabí parlant sobre el seu llibre
Francesc Arabí ha explicat episodis rellevants de la vida de l'artista | À PUNT

 

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari