Bárbara Rey posa a la venda el seu espectacular xalet de Boadilla del Monte

L'immoble està situat en una luxosa zona i es ven en un portal web per més de 600.000 euros

L'artista Bárbara Rey
Bárbara Rey ha decidit vendre la seva casa a Boadilla | TELECINCO

Són molts els famosos que travessen o han travessat una delicada situació econòmica. Ara li ha tocat moure fitxa a Bárbara Rey i decidir quins dels seus immobles posa a la venda per tal de solucionar els seus deutes. 

En aquest cas, la que fou dona del domador de lleons Ángel Cristo, ha decidit acomiadar-se del seu impressionant xalet ubicat a la luxosa zona madrilenya de Boadilla del Monte. La mare de Sofía Cristo ha publicat l'oferta a la pàgina 'Idealista' i amb això, espera poder cobrir algunes de les causes pendents que té amb Hisenda.

La casa de Bárbara Rey a Boadilla del Monte
La casa s'ha ficat a la venda a un portal d'Internet | Idealista

 

La casa es ven per un preu de 690.000 euros

La casa es ven per un preu de 690.000 euros i té un total de 474 metres quadrats i 687 de jardí. Tal com es desprèn de les fotografies publicades al portal web, la casa és molt espaiosa i compta amb sis habitacions i sis banys. Destaca pel seu ampli menjador, una immensa terrassa en una de les habitacions i una enorme cuina amb una illa que la separa del menjador.

Tanmateix, els nous compradors podran gaudir d'uns exteriors envejables amb pistes de futbol, pàdel i tenis. La casa també compta amb dues terrasses que donen accés al jardí, en el qual, hi ha una piscina privada. L'immoble no només té glamur per la seva ubicació i per les seves excel·lents prestacions, sinó per la història que amaga entre les seves parets. Suposadament, en aquest recinte és on Rey va tenir alguna de les trobades íntimes amb el rei emèrit Joan Carles I. 

Cuina de la casa de Bárbara Rey
La cuina de la casa té una illa que la separa del menjador | Idealista

 

Un immoble que sempre ha estat en el focus de la polèmica

Per aquest motiu, ja l'any 1997 va sortir a la llum l'existència de la casa després que uns lladres entressin per robar cintes i material com papers i documents que, suposadament, certificarien, les trobades de Rey amb personalitats de l'Estat. Fins ara la casa estava llogada, però després que l'actriu es quedés a les portes de participar en l'actual edició de 'Supervivientes', ha decidit vendre-la per tal de tenir més capacitat econòmica.

Una de les habitacions de la casa de Bárbara Rey
Una de les habitacions de la casa de Bárbara Rey | Idealista

 

Sembla que Rey desitjava participar en el programa aventurer de Telecinco però que, finalment, l'aparició en escena d'Isabel Pantoja va frenar la seva arribada. Cal recordar que l'any passat Rey ja va vendre una altra casa a Marbella i que, en l'actualitat, encara té disponible un altre immoble a Totana (Múrcia). En aquest cas, sembla que encara el vol seguir conservant, veure'm fins quan.

La casa de Bárbara Rey té piscina privada
La casa té dues terrasses i una piscina privada | Idealista

 


Comentaris

envia el comentari