Diego Arrabal: «La vida de Kiko Matamoros corre perill»

Quan el col·laborador de 'Sálvame' va escoltar les declaracions del 'paparazzi', no va dubtar en trucar al programa i desmentir aquesta informació

Nou enfrontament entre Kiko Matamoros i Diego Arrabal
Nou enfrontament entre Kiko Matamoros i Diego Arrabal | TELECINCO

El popular 'paparazzi' Diego Arrabal, va encendre totes les alarmes del plató del programa de Telecinco'Viva la Vida', després de realitzar unes declaracions molt greus sobre Kiko Matamoros, un dels personatges de la premsa del cor amb major rellevància.

Segons el periodista, l'exparella de Makoke no està travessant un bon moment econòmic. I és que segons sembla el passat 16 de febrer, el mateix Matamoros era un dels organitzadors d'un esdeveniment esportiu de boxa a Marbella.

Kiko Matamoros truca al programa

Diego Arrabal va assegurar durant el programa ‘Viva la Vida’ que el col·laborador de Telecinco devia molts diners i que fins i tot, no hauria pagat l’anomenat esdeveniment esportiu i que per aquest motiu, va arribar a dir que «la vida de Kiko Matamoros corre perill».

En aquell mateix moment, Kiko Matamoros, que estava seguint el programa des de casa seva, no va dubtar en trucar al programa i desmentir totes aquestes informacions que estava donant el 'paparazzi' sobre la seva persona.

Diego Arrabal parla de Kiko Matamoros al programa 'Viva la Vida'
Diego Arrabal parla de Kiko Matamoros al programa 'Viva la Vida' | TELECINCO

 

Matamoros va assegurar que ell en cap moment havia estat promotor d’aquell esdeveniment de boxa i que no havia adquirit cap compromís amb ningú relacionat amb l’organització d'aquest, i molt enfadat amb el 'paparazzi', li va dir: «T’explicaré les coses, Diego Arrabal, ja veig que segueixes en la teva línia de fer terrorisme informatiu».

El col·laborador va voler aclarir que ell no va ni veure els combats: «Jo no he agafat ni un duro d’aquest esdeveniment, vaig anar a Màlaga per veure com anaven les coses i com no em va agradar el panorama, em vaig desentendre». Tot i desvincular-se de l’organització d’aquest acte, Kiko Matamoros va voler aclarir que el cost de l’esdeveniment no arribava als 100.000 euros, i no el mig milió d’euros que havia dit Arrabal.

Kiko va trucar al programa per desmentir les declaracions del 'paparazzi'
Kiko va trucar al programa per desmentir les declaracions del 'paparazzi' | TELECINCO

 

Molest pels constants rumors dels seus problemes econòmics, Kiko va voler aclarir la situació i va advertir a Diego Arrabal amb una possible demanda: «Jo no sóc promotor d’aquesta vetllada, no vaig estar present. Si hi ha algun deute, no és per la meva part sinó pel promotor d’aquesta vetllada. La pròxima vegada que parlis així de mi, t’asseguro que et demandaré perquè ja n’estic fart. Treu la documentació on puguis acreditar que jo li dec diners a algú d’aquest esdeveniment. El que passarà és que aquest senyor haurà de demostrar que el que diu és cert».

El col·laborador es mostrava molt molest amb l’actitud del ‘paparazzi’, i és per aquest motiu que es plantejaria interposar una demanda contra ell. Per la seva banda, Arrabal es reafirmava en la informació que havia donat i assegurava que el que havia dit era cert.

De totes maneres, aquest enfrontament no és el primer que protagonitzen Kiko Matamoros i Diego Arrabal, sinó que ja han tingut diverses discussions en els diferents platós de televisió en els quals han coincidit.


Comentaris

envia el comentari