Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier torna al 'Sábado Deluxe' després de l'ictus

Jorge Javier Vázquez desmenteix una reconciliació amb la seva exparella

Els rumors van saltar després que Paco s'instal·lés a casa del presentador arran de l'ictus

Jorge Javier torna al 'Sábado Deluxe' després de l'ictus
Jorge Javier torna al 'Sábado Deluxe' després de l'ictus | TELECINCO

 

Des que el presentador de TelecincoJorge Javier Vázquez va patir un ictus, han estat molts els rumors que afirmaven que havia tornat amb la seva exparella, Paco. Després de mantenir amb ell una relació sentimental durant 10 anys, el presentador no donava crèdit a les informacions que afirmaven que entre ell i la seva exparella hi havia una possible reconciliació a la vista.

Jorge Javier ha volgut desmentir tots aquests rumors amb un clar missatge a Instagram en referència a la portada d’una revista que anunciava «Jorge Javier torna amb Paco»: «I jo sense assabentar-me’n! És mentida. Res més a afegir», declarava taxatiu.

 

Jorge Javier desmenteix la seva reconciliació amb Paco
Jorge Javier desmenteix la seva reconciliació amb Paco | INSTAGRAM

 

Els dos mantenen una molt bona relació

Els rumors sorgien al març, quan arran de l’ictus que va patir el presentador,  la seva exparella Paco va ser un dels primers a anar-lo a visitar tot i que feia més d’un any que havien deixat la seva relació. Així mateix, quan Jorge Javier va tornar a casa seva, Paco es va instal·lar amb ell els primers dies per a poder-lo cuidar.

L’exparella però, no ha tornat. El que sí que mantenen és una molt bona amistat, després de tants anys convivint com a parella. Jorge Javier, va arribar a explicar durant la seva entrevista després de l’ictus, que abans d’entrar a quiròfan va decidir  modificar el seu testament per si no en sortia viu, i afegir-hi al seu ex Paco. A més a més, Belén Esteban li va entregar en directe a 'Sábado Deluxe' la invitació de la seva boda amb un ‘Jorge i Paco’ que va fer saltar les sospites que els dos haguessin tornat a iniciar una relació sentimental.