Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez defensa a la Pantoja en una forta discussió a 'Supervivientes'

La cantant va viure una desavinença amb Carlos Lozano pocs dies després d'iniciar-se el concurs

Jorge Javier Vázquez
El presentador ha defensat a la Pantoja | TELECINCO

 

En una discussió sempre hi ha dos bàndols, ja que diuen allò que dos no discuteixen si un no vol.  Però a banda dels implicats, sempre hi ha persones que es posicionen i comenten què els hi sembla aquell conflicte.

Bé, doncs ara ha estat el presentador de 'Supervivientes', Jorge Javier Vázquez, qui s'ha posicionat en un dels bàndols de concursants del programa que just fa una setmana va donar el seu tret d'inici. I sí,  Jorge Javier ha decidit defensar passi el que passi a l'estrella d'aquesta edició: Isabel Pantoja, tal com explica 'La Coctelera'. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La recriminació de la Pantoja a Lozano

Pocs dies abans de donar inici el concurs, la Pantoja ja ha protagonitzat alguna que altra desavinença amb alguns dels seus companys, en especial, amb Carlos Lozano. En aquest sentit, la cantant considera que Lozano ha canviat la seva actitud d'ençà que van arribar a Hondures i van passar els dies previs a l'inici del concurs en un hotel. 

La Pantoja, que ha ensenyat a tots que no té cap problema en dir les coses a la cara, li ha recriminat la seva actitud a un Lozano que tampoc s'ha quedat curt i, ambdós, van protagonitzar un dels enfrontaments més durs i intensos del que va de concurs.  La Pantoja i Lozano formen part de la Playa Pirata, ubicació del programa en el qual també estan presents altres concursants com Chelo García Cortes, Mónica Hoyos, Encara i Toñi Salazar (les Azúcar Moreno), Lozano i la Pantoja.

Discussió a Supervivientes
Carlos Lozano i Isabel Pantoja van discutir a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Isabel Pantoja podria abandonar 'Supervivientes' sense pagar res a canvi

Els dos bàndols de la discussió

Cal recordar que García Cortés va sortir ràpidament en defensa de la qual va ser l'amiga, ara bé, les Azúcar Moreno, per sorpresa de molts, van deixar de banda a la Pantoja tot dient que era una persona molt altiva i que parlava molt malament a la gent. Ha estat en aquest punt on Jorge Javier ha pres bàndol i ha assegurat que l'ha sorprès que les dues germanes no defensin a la Pantoja.

Ara bé, s'ha mostrat del tot sincer en dir que: «Em sorprèn la traïció de les Azúcar Moreno, però no la de Carlos, que sempre està igual i sempre fa el mateix».  Amb aquesta declaració el presentador del programa ha deixat clar de quina part està i mostra, indirectament, el suport incondicional que el programa ha donat a la Pantoja en aquesta aventura que, de ben segur, serà una de les més importants de la seva vida. Almenys mediàticament.

Las Azúcar Moreno
Les Azúcar Moreno van trair a la Pantoja | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Risto Mejide compara Isabel Pantoja amb una concursant de 'Got Talent'