Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Roscón protagonitza la nova col·lecció de Zara

El fill de Samantha Vallejo Nájera és el nou model de Zara

Roscón, el fill de la jurat de 'Masterchef', ha fet història convertint-se en el primer nen amb Síndrome de Down en protagonitzar una campanya de la firma
Samantha amb el seu fill Roscón
Samantha amb el seu fill Roscón | INSTAGRAM

 

Samantha Vallejo-Nájera, la xef que exerceix de jurat al concurs culinari de ‘Masterchef’, ha comunicat orgullosa que dos dels seus fills han fitxat com a models per la firma Zara.  El fet més excepcional és que un d’ells, Roscón, que ara té 11 anys, té Síndrome de Down, i per tant, s’ha convertit en el primer model amb aquest trastorn genètic en aparèixer al catàleg de Zara. Samantha té quatre fills, un d’ells amb Síndrome de Down que es diu Patrick, però que tothom coneix amb el nom de Roscón per haver nascut un dia de Reis; el seu germà Diego, de 8 anys també ha participat en l’espot amb ell.

Roscón ja es va fer conegut anteriorment a l'haver aparegut al llibre de receptes de la seva mare ‘Samantha y Roscón. Party.com’; a més a més, cada vegada que la xef publica una fotografia del seu fill a les xarxes, aquestes s’omplen de comentaris i ‘likes’, quedant palès el furor que el nen arrossega entre els seguidors de la seva mare. 

 

Roscón protagonitza la nova col·lecció de Zara
Roscón protagonitza la nova col·lecció de Zara | Zara

 

  • Notícia relacionada: Amancio Ortega ingressa avui 813 milions per dividends d'Inditex

Samantha es mostra orgullosa del seu fill

Fa uns dies Samantha decidia publicar una imatge per explicar que el seu fill feia història, convertint-se en el primer model amb Síndrome de Down de la marca Zara; la imatge l'acompanyava d'una nota en què es mostrava molt orgullosa de la nova fita de Roscón: «Quan el teu fill #Rosconforpresident és el primer model amb Síndrome de Down de la web de Zara i et mors d'il·lusió pel que significa. Gràcies per estimar-lo tant, #Diegothebest». D'aquesta manera, Inditext es converteix en la primera firma a llançar una campanya infantil amb un nen amb Síndrome de Down com a protagonista.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando tu hijo #Rosconfopresident es el primer modelo con síndrome de down de la web de @zara y te mueres de ilusión por lo que significa GRACIAS por quererle tanto #Diegothebest

Una publicación compartida de Samantha Vallejo-Nágera (@samyspain) el

La xef explicava a 'Trendencias' com havia viscut aquesta experiència: «Els meus dos fills han estat contractats per Zara de la manera més professional, amb la seva nòmina i viatjant a La Corunya per a realitzar les fotografies. Això és un exemple per part de Zara, que sempre s'han mostrat molt solidaris amb diverses causes.(...) A Roscón li encanta posar i ha gaudit moltíssim realitzant aquesta feina. Si hi ha quelcom que em fa feliç és servir d'ajuda a altres mares amb fills amb Síndrome de Down. S'ha d'ensenyar que fan una vida normal, que vesteixen bé i que són molt feliços».

  • Notícia relacionada: 'Masterchef' torna aquest dimarts 26 de març amb grans novetats