Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Motos i Manel Fuentes, sorpresos per una parella que estava fent l'amor

Pablo Motos interromp una parella que estava mantenint relacions sexuals

El presentador i Manel Fuentes, qui estava visitant 'El Hormiguero', estaven realitzant una trucada quan van quedar desconcertats per la situació
Pablo Motos i Manel Fuentes, sorpresos per una parella que estava fent l'amor
Pablo Motos i Manel Fuentes, sorpresos per una parella que estava fent l'amor | ANTENA 3

 

Manel Fuentes va estar el passat dimarts convidat a 'El Hormiguero', el famós programa presentat per Pablo Motos al canal d’Antena 3. Aprofitant la seva visita, Fuentes ha fet públic l’estrena del seu nou espai al canal de televisió anomenat 'Masters de la reforma'. La seva emissió tindrà començament el dilluns de la setmana vinent a les 22.45 hores.

Pablo Motos i el seu convidat van experimentar una situació molt irreal: Fent una trucada telefònica els va respondre una parella que estava fent l’amor.  Si bé en el programa s’han viscut escenes de tota mena, cap ha estat tan increïble com aquesta.

  • També et pot interessar:  Mónica Naranjo parla sobre sexe en directe: «Jo pensava que era una deessa del sexe»

El concurs de 3.000 euros

El motiu de la trucada era l’entrega del premi de 3.000 euros a un espectador, i per això ambdós van disposar-se a telefonar a l’atzar per tal que algú respongués correctament la qüestió: «Sap vostè què és el que vull?». La resposta guanyadora era «La targeta de 'El Hormiguero'».

Quan va despenjar-se la trucada, Manel Fuentes fa afanyar-se a llançar la pregunta.  No obstant això, el noi que es trobava a l’altra banda de la trucada va respondre amb un «no». Manel va reaccionar a la paraula de l’interlocutor: «Com anem?». Com que el jove no donava cap senyal de vida, Manel va voler saber si estava veient en directe el programa, i va rebre de nou una resposta negativa.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

«Estic fent l’amor amb la meva dona»

Pablo Motos i Manuel Fuentes estaven perplexos amb la situació
Pablo Motos i Manuel Fuentes estaven perplexos amb la situació | ANTENA 3

 

El presentador, en veure que la conversació no estava avançant, va decidir parlar directament amb la persona que havien trucat aleatòriament: «Podria posar un moment Antena 3?». El noi va respondre amb unes paraules que els va deixar desconcertats: «Miri vostè, és que estic fent l’amor amb la meva xicota».

El públic va començar a riure, el rostre de Pablo Motos expressava una perplexitat absoluta i Fuentes aplaudia. Motos va trencar la incomoditat de la situació preguntant-li al noi «llavors, els 3.000 euros no li interessen, no?». De nou, la contestació va ser ràpida i clara: «Per a res».

Rient i visiblement sorprès, el presentador de 'El Hormiguero' va acomiadar-se del seu interlocutor: «Continuï vostè amb el que està fent, senyor. I gaudeixi».  El jove va respondre al comiat: «Moltíssimes gràcies. Una salutació de part d’ella també».

  • També pots llegir:  Santiago Segura expulsat del 'Club Platino' de 'El Hormiguero'