Anita Matamoros es deixa veure públicament amb la seva parella

La filla de Makoke ha mostrat el seu amor amb l'empresari David Salvador durant la Feria d'Abril de Sevilla

anita-matamoros-novio
Anita Matamoros i David Salvador han mostrat públicament el seu amor a la Feria d'Abril de Sevilla | Intstagram @_anitamatamoros

 

Anita Matamoros i el jove empresari d'èxit David Salvador, ja no amaguen la seva relació sentimental. La filla de Kiko Matamoros i Makoke i la seva parella s'han deixat veure junts i amb actituds molt afectuoses durant la Feria d'Abril de Sevilla. A més, la parella no ha dubtat en compartir imatges amb els seus seguidors, a través dels seus perfils d'Instagram, mostrant sense cap prejudici que són parella oficialment.

La jove va publicar una fotografia al seu perfil d'Instagram, on apareix abraçada al seu xicot mentre ell la mira fixament, i l'acompanya amb un escrit que diu: «Sempre al teu costat». El jove empresari és uns quants anys major que Anita, que aquest agost farà 19 anys, i té un restaurant de menjar hawaià.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre a la verita tuya

A post shared by ANITA MATAMOROS (@_anitamatamoros) on

La parella ha passat uns dies a Sevilla gaudint de la Feri d'Abril acompanyats de la mare d'ella, Makoke, i la seva parella, el jove Tony Spina. D'aquesta manera, Anita Matamoros i David Salvador han volgut oficialitzar el seu amor, que l'estudiant de disseny de moda havia amagat els últims mesos tot i haver donat algunes pistes.

Anita Matamoros amb el seu xicot, l'empresari David Salvador
Anita Matamoros amb el seu xicot, l'empresari David Salvador | Instagram @_anitamatamoros

 

No obstant això, la relació sentimental entre Anita i David es va fer pública fa poques setmanes. Però, tot i que alguns mitjans de comunicació ja havien informat sobre qui era el nou gendre de Kiko Matamoros, calia una confirmació definitiva com les imatges i els missatges que s'han dedicat els joves durant aquests dies a la Feria d'Abril.


Comentaris

envia el comentari