Matías Roure i Lidia Torrent

Lidia Torrent i Matías Roure posen punt final a la seva relació sentimental

Els dos joves, que van conèixer-se al programa de ‘First Dates’ de Cuatro, han decidit fer camins per separat després de 3 anys de relació

Matías Roure i Lidia Torrent s’havien convertit en una de les parelles més famoses i representatives dels mitjans de comunicació gràcies al programa ‘First Dates’, on els dos joves es van conèixer.  Tot i l’aparent felicitat que compartien, Matías ha fet pública la notícia de la ruptura a les seves xarxes socials.

Carlos Sobera, presentador d’aquest espai televisiu basat en cites a cegues, va ser qui va dirigir el dinar d’aquests dos joves que buscaven l’amor.  Ja fa tres anys de l’inici de la seva història romàntica, però ara sembla que han decidit fer un punt final.  De moment, es desconeixen els motius que han provocat aquest desenllaç.

Matías Roure ha fet pública la ruptura

Els dos joves es van conèixer a 'First Dates'
Els dos joves es van conèixer a 'First Dates' | INSTAGRAM

 

Matías Roure, bàrman de professió, ha compartit la notícia amb una publicació al seu perfil d’Instagram penjant una imatge on pot llegir-se el següent missatge: «El camí. Hem d’aprendre a caminar amb tanta passió com si fos el primer dia, i amb tanta pau com si fos l’últim». A sota, Roure ha dedicat unes paraules a la seva exparella:  «Hi ha camins que es creuen i altres que se separen, la nostra història va ser bonica @lidiatorrentanca. Gràcies, sigues feliç».

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hay caminos que se cruzan y hay otros que se separan, nuestra historia fue bonita @lidiatorrentanca Gracias. Se feliz.

A post shared by Matias Roure (@matiroure) on

Fins ara, l’altra involucrada de la relació no s’ha manifestat públicament ni ha contestat a cap missatge de Matías. No obstant això, fa uns dies que una publicació de Lidia Torrent deixava entendre que la parella no estava passant pel seu millor moment. «La hipocresia en l’amor apareix quan un no vol perdre allò que no està disposat a cuidar», diu el missatge de Torrent.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los apegos...? #Thoughts

A post shared by Lidia Torrent Anca (@lidiatorrentanca) on

Cal que esperem perquè Lidia doni la seva opinió dels fets i puguem esbrinar què és el que ha provocat la ruptura d’aquesta parella que fins fa poc era la més coneguda de la televisió. De moment, Matías Roure fa la impressió que ho està portant bé, i fa poc ha compartit una instantània on apareix somrient amb un preciós paisatge de fons: «Quan et sents lliure, somrius».

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando te sientes libre, sonríes.

A post shared by Matias Roure (@matiroure) on

 

També pots llegir...

  • Lidia Torrent celebra els seus 24 anys envoltada d'amor

  • Fernando Hierro se separa de la seva dona després de 28 anys d'amor