Es disparen els rumors d'una relació entre Mimi i Alfred

Es disparen els rumors d'una relació entre Alfred García i Lola Índigo

Els fans han començat a especular sobre una possible nova parella arran una fotografia publicada a les xarxes socials del jove on es pot veure un dels tatuatges de Mimi

Lola Índigo i Alfred García podrien haver iniciat una relació amorosa. Unes fotografies publicades als comptes d'Instagram dels dos exconcursants d''Operación Triunfo' han fet saltar totes les alarmes als fans dels cantants, que apunten a un possible 'més que amics' totalment inesperat. 

Els rumors s'han iniciat arran una fotografia que Alfred ha compartit a les seves xarxes socials, on apareixia un dels tatuatges de Mimi Doblas (Lola Índigo). A sota de la fotografia, el cantant afegia una frase: «Porta'm a Mart per sempre» ('Fly me to Mars forever'). L'oració podria fer referència a una de les seves cançons, 'De la Tierra Hasta Marte'. En un primer moment, va ser la cantant qui va compartir el seu nou tatuatge, en què es pot veure la cara d'un marcià i dos planetes.

Els dos cantants van compartir les fotografies als seus comptes d'Instagram
Els dos cantants van compartir les fotografies als seus comptes d'Instagram | Instagram

Alfred va eliminar la publicació

Poc després de publicar-la, Alfred García va decidir eliminar la publicació del seu compte d'Instagram, probablement a causa del rebombori que es va causar. Tot i això, ja era massa tard. Els fans del programa ja havien començat a especular sobre una possible i sorprenent nova relació amorosa. «Si és que quan us dic que Mimi i Alfred estan junts no ho dic en broma», «Afred i Mimi, parella de l'estiu», deien en alguns dels comentaris.

Així doncs, després de la intensa relació amb Amaia, també exconcursant d''OT', Alfred podria haver passat pàgina i començat una nova relació amb una altra de les seves companyes. Tot i que els dos cantants sempre s'han mostrat afectuosos a les xarxes, ensenyant públicament la bona relació que tenen, mai havien suscitat rumors sobre una possible relació amorosa, que, sens dubte, ningú s'esperava. Ara, faltarà veure si els dos exconcursants es pronuncien al respecte, aclarint, o no, si els rumors són certs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lolaindigomusic en el #1016Tour 4ever plezzz.

Una publicación compartida de alfredgarcia (@alfredgarcia) el

També et pot interessar...