Oriana en el seu canal a 'Mtmad'

Oriana desitja que a Violeta li duri «moltíssim» la seva relació amb Fabio

La defensora manifesta que a vegades ha sentit enveja per la història d'amor entre els dos joves

Oriana Marzoli és la defensora oficial de Violeta durant el seu pas per 'Supervivientes' i, la veritat, és que la seva amiga s'està prenent molt seriosament la seva intervenció en els diferents programes de televisió. Tant és així que, fins i tot, aprofita per defensar-la durant els vídeos personals del seu canal 'Algo pasa con Oriana', que la veneçolana té a la plataforma de Mediaset 'Mtmad'.

De fet, en el darrer vídeo d'Oriana es pot veure com la jove parla del pas pel concurs de la seva amiga Violeta, mentre es maquilla i vesteix per acudir al programa resum de 'Supervivientes', 'Tierra de nadie'. Oriana parla sense cap mena de problema de la relació que han protagonitzat Violeta i Fabio durant el concurs i, fins i tot, manifesta que a vegades ha sentit enveja per la història d'amor entre els dos joves. 

Espera que la relació de Violeta i Fabio tingui futur

Per aquest motiu, com a bona amiga, Oriana celebra la relació i espera que segueixi així de bé fora del concurs.  «Espero que sigui molt feliç i tant de bo li duri moltíssim.  No sé si estic una mica sensible, però he arribat a plorar veient els seus vídeos.  Crec i confio molt en aquesta relació perquè veig a Fabio molt enganxat a ella», explicava Oriana.

En el mateix sentit, seguia dient que:  «No sé si és perquè estic mancada d'això.  Jo, en el seu moment, vaig tenir una relació semblant amb Tony Spina i la seva família, m'estimava com si fos una filla.  Trobo molt a faltar una relació en la qual els seus pares m'estimin i sàpiguen que jo sóc el millor pel seu fill. Jo no resto, sempre sumo en una relació». 

Violeta i Fabio
Violeta i Fabio s'han fet parella durant el concurs | Telecinco

 

L'ajuda de tenir una parella en un concurs

Seguint amb l'anàlisi de Violeta per Hondures, Oriana també va considerar que aconseguir tenir una relació en un concurs d'aquesta mena, és un punt positiu que t'ajuda a sobreviure d'una manera diferent. «Psicològicament, crec que és molt més forta que jo, tot i que també té la sort de tenir un suport molt gran en la seva parella. Quan t'enamores en un concurs és un incentiu brutal. Tens una espatlla en la qual plorar, algú que et dona una abraçada quan la necessites...», argumentava Oriana.

Finalment, durant l'emissió del seu vídeo, es va poder saber que la col·laboradora  s'arregla ella mateixa a casa abans d'acudir als diferents programes de televisió  perquè, tal com ella afirma, creu que ho fa molt bé.

Oriana en el seu canal a 'Mtmad'
Oriana ha manifestat sentir enveja per la relació de la seva amiga amb Fabio | Mtmad

 

 

També et poden interessar...