Elionor amb el rei Felip VI

Elionor eclipsa totes les mirades el dia del 5è aniversari de la proclamació

En un destacat segon pla, l'infanta Sofia va lluir un vestit en cru amb un llaç a la cintura

Els reis Felip VI i Letícia han complert ja els seus primers anys des de la proclamació com a nous monarques espanyols. Per aquest motiu, aquesta setmana ha tingut lloc un acte al Palau Reial per a commemorar la celebració i, a més, entregar diverses condecoracions a l'Ordre del Mèrit Civil que es donen a alguns ciutadans en reconeixement al seu compromís social.

Però com no podia ser d'una altra manera, més enllà de la raó de l'esdeveniment, el que més ha cridat l'atenció i que ha estat focus de totes les mirades, han estat els models escollits  tant per la reina com per les seves filles per l'ocasió.

Elionor eclipsa totes les mirades

Sens dubte, la princesa Elionor va captar totes les mirades per ser ja una joveneta que llueix amb classe i elegància els vestits i condecoracions que l'obliga el protocol de la Casa Reial. Per aquesta ocasió, l'hereva del tron d'Espanya portava un vestit amb brodats tipus 'tweed' en vermell i blanc.

D'altra banda, sobre el seu pit destacava el Toisó d'Or que el seu pare li va entregar l'any passat.  Elionor es mostra cada vegada més còmoda davant les càmeres i ja coneix i sap respectar els tempos de cada esdeveniment al qual ha d'acudir en qualitat de princesa.

Elionor amb el rei Felip VI
Elionor va estar en tot moment acompanyada pel seu pare | CatalunyaDiari.cat

 

L'elegància habitual de Letícia

Evidentment, la reina Letícia també va ser focus de totes les mirades amb un senzill, però elegant i afavoridor vestit blau cel amb un cinturó. Les joies escollides per a l'ocasió van ser un dels aspectes que més van cridar l'atenció, ja que es tractava d'unes arracades de Bulgari de diamants i aiguamarina, i una polsera d'estrena d'or blanc, diamants i safirs.

Per la seva banda, en un destacat segon pla, l'infanta Sofia va lluir un vestit en cru amb un llaç a la cintura. La presència de les dues germanes era molt esperada pels fotògrafs, ja que les nenes no apareixien en públic des de la missa de Pasqua de Setmana Santa el passat mes d'abril a Mallorca.

Sofia i la reina Letícia
Sofia va estar durant tot l'acte en un segon pla | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...