Felip, Letícia, Elionor i Sofia posant a càmera, tots amb mascareta

Elionor i Sofia, enamorades del català Alfred García

Les dues filles dels reis d’Espanya són seguidores del ‘talent show’ musical en general, i del català en particular

No hi ha cap dubte que Alfred García, finalista de ‘Operación Triunfo 2017’, ha meravellat a milers de joves des del seu pas pel ‘talent show’ musical. Ara bé, que dues de les seves fans siguin Elionor i Sofia, filles dels reis d’Espanya, són paraules majors. Segons ‘La Coctelera’, Elionor i Sofia són grans seguidores del jove cantant català, que va estar en el punt de mira per la seva relació amb la guanyadora del concurs, la pamplonesa Amaia Romero.

El mitjà digital ‘OK Diario’ informava fa uns dies que la princesa i la seva germana van seguir fidelment el programa de ‘TVE’ i no van tardar a confirmar que Alfred García era el seu concursant preferit.

Seguidores d''OT'

Sembla que van ser les companyes d’escola del ‘Colegio Santa María de los Rosales’ les que van recomanar a les filles dels reis que veiessin el programa. No van trigar a aficionar-se al ‘talent show’, tot i que que Elionor i Sofia no miren gaire la televisió. Quan tenen jornada acadèmica entre setmana no acostumen a veure contingut televisiu, però la reina va acceptar que veiessin el programa en diferit, a la secció ‘A la carta’ de la web de ‘RTVE’

El finalista d’OT 2017’ va llançar al mercat el seu segon disc el passat 14 de desembre, sota el nom de ‘1016’. Des d’aquell moment, segons la informació de ‘Look’, d’‘OK Diario’, les filles dels reis d’Espanya estan enganxades al disc i no paren d’escoltar-lo. Són tant fans d’Alfred que les seves preferències, ara com ara, continuen intactes.

Alfred: «Són unes nenes ben mones»

Ja el maig de 2018, quan Amaia Romero i Alfred van participar per Espanya en el ‘Festival d’Eurovisió’ a Lisboa, el cantant coneixia la predilecció que tenien per ell Elionor i Sofia. Li resultava agradable que ambdues el seguissin després del seu pas per ‘Operación Triunfo’. En una entrevista per la revista portuguesa ‘Nova Gente’, la parella de cantants van confessar que estaven molt «orgullosos» de representar a Espanya i de tenir unes seguidores tan il·lustres com elles.

Amaia, per altra banda, no esperava que la princesa i la infanta fossin tan seguidores del programa, i d’Alfred en especial: «Ho desconeixia per complet». Mentrestant, el jove català sí que responia amb claredat: «Jo sí que sabia que ens seguien. La veritat és que és un orgull. Són unes nenes la mar de mones».