Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'enfrontament de Gloria Camila i Michu per Instagram

Les cunyades es llancen indirectes arran d’una publicació de la filla d’Ortega Cano sobre els regals de Reis
Michu y Gloria Camila nunca han tenido una buena relación
Michu i Gloria Camila no han tingut mai una bona relació | CatalunyaDiari.cat

 

El nou enfrontament que han protagonitzat Gloria Camila i Michu ha sigut per les xarxes socials. Tot i ser família, les cunyades no han tingut mai una bona relació i és fàcil que saltin espurnes a la mínima. Segons avança ‘La Coctelera’, Gloria Camila va publicar un missatge referent als regals nadalencs pels nens via Instagram i Michu, la dona del seu germà, es va donar per al·ludida. Aquí va començar l’encreuament de missatges.

Gloria demana més amor, Michu s’enfada

El consell de Gloria Camila just abans del dia de Reis era que «els nens necessiten més atenció que joguines». El missatge, publicat com a ‘storie’, continuava aclarint: «A vegades omplim aquest buit amb regals quan el que és més important és l’amor i la tendresa dels uns als altres».

  • Notícia relacionada: Gloria Camila i Kiko es recuperen després d'una intoxicació alimentària

Per evitar equivocacions i malentesos, Gloria va acabar el missatge manifestant: «No us munteu la pel·lícula que el missatge és per alguns dels meus perquè us conec». Michu, tot i l’aclariment exprés, o s’ha donat per al·ludida o només ha volgut fer-li veure a Gloria que això era just el que ella feia. Potser algun d’aquests motius expliquen el següent missatge: «Et delates. Recomanació: Aplica’t la història. (Sense contradiccions)».

La relació entre les dues dones, pel que sembla, està lluny de ser bona, i les indirectes que es llancen per xarxes socials i que només elles entenen són constants. No es porten gens bé, tot i tenir una persona en comú, marit i germà. Encara que vam poder veure a Camila en el bateig de la filla del seu germà, només va acudir precisament, perquè és la seva neboda, i amb l’objectiu de donar suport al seu germà José Fernando. 

José Ortega Cano, Gloria Camila, Gloria Mohedano y su marido José Antonio en el bautizo
Gloria Camila, José Ortega Cano, Gloria Mohedano i el seu marit José Antonio en el bateig | Cedida

 

Michu pateix d'una malaltia del cor

D’ençà que va néixer, Michu pateix una malaltia congènita que la va portar al quiròfan pocs dies després de venir al món. El passat mes d’octubre, l’andalusa desvelava que aviat tornaria a ser operada del cor. A més de la por lògica abans d’una operació així, se sentia molt trista per separar-se de la filla que té amb José Fernando. «Aquesta operació és per posposar un futur trasplantament de cor. Ens han dit que en un màxim de deu anys hauran de fer un trasplantament», va declarar fa uns mesos a ‘Socialité’.

  • També pots llegir: José Ortega Cano reconeix que el seu fill, José Fernando, «necessita ajuda»

Davant d’aquesta situació, Michu no compta amb el suport del fill de José Ortega Cano i Rocío Jurado, que està ingressat i recuperant-se en el Centre de San Juan de Dios de Ciempozuelos, especialitzat en Salut Mental. Així mateix, no va poder acudir al casament d’Ortega Cano i Ana Maria Aldón fa unes setmanes.

Michu y José Fernando
La parella Michu i José Fernando | Cedida

 

Tanmateix, el fill d’Ortega va poder assistir al bateig de la seva filla l’estiu passat, gràcies a un permís que li van concedir en el centre on està ingressat. Aquest mateix permís, però, li ha sigut denegat tant com per anar al casament com per gaudir del Nadal fora del centre. Els metges afirmen que no és convenient interrompre el tractament que l’ajuda a curar-se de les addiccions que pateix des de fa un temps.

  • Més informació d’interès: José Fernando no té permís per sortir del psiquiàtric aquest Nadal