Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Albert Rivera trenca amb la seva parella, Beatriz Tajuelo

La parella es va separar el mes de novembre i ho ha mantingut en silenci fins ara

Albert Rivera hauria tallat amb la seva parella, Beatriz Tajuelo
Albert Rivera hauria tallat amb la seva parella, Beatriz Tajuelo | Cedida

 

Un portaveu autoritzat d’Albert Rivera ha confirmat al portal de notícies 'Informalia' que  el líder de Ciutadans i la seva parella van deixar la seva relació el passat mes de novembre. El polític mantenia fins al moment una relació estable amb Beatriz Tajuelo, parella que havia sorgit després de la separació de Rivera amb Mariona Saperas, la mare de la seva única filla.

'Informalia' afirma en la seva exclusiva que Beatriz Tajuelo i la seva filla Daniela Rivera, eren motiu de felicitat per Albert Rivera. El president de Ciutadans havia aparegut en públic i en actes solemnes amb Beatriz Tajuelo, fins al punt de què quan es va present com a candidat per la formació taronja a les eleccions, ja es va parlar d’ella com la futura inquilina de la Moncloa, tot i que no estaven casats i en cap moment es va parlar d’un possible casament.

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Tajuelo, l'hostessa de vol que va enamorar Rivera                  

Tal com ho repassa 'Informalia',  Albert Rivera va començar a sortir amb Beatriz Tajuelo quan va deixar la relació amb Mariona Saperas, la seva ex dona i mare de la seva única filla, amb qui va estar 13 anys. Quan el polític va començar a sortir amb Tajuelo ella era hostessa de vol, professó que l’obligava a passar molt de temps fora de casa.

Al poc temps l’exparella del líder taronja va deixar la seva carrera per dedicar-se a la música. Beatriz Tajuelo es va encarregar de gestionar la comunicació de la carrera de Miguel Poveda i ajudava en la promoció de l’empresa del cantant dins del Departament de Producció en Miquel Poveda Produccions S.L.

Beatriz Tajuelo, exparella d'Albert Rivera
Beatriz Tajuelo, exparella d'Albert Rivera | Cedida

 

Veina de l’Hospitalet de Llobregat

Beatiz Tajuelo va néixer i vivia a l’Hospitalet de Llobregat, o estava centrada en la seva vida personal, tot i que alguna vegada apareixia en algun acte públic juntament amb Albert Rivera. Inclús se l’havia vist en alguna ocasió recollint a la filla d’Albert Rivera.

De Tajuelo sempre ha cridat l’atenció la seva naturalitat en actes públics, com els premis Princesa d’Astúries, on se la va veure amb Rivera l’any 2015 a Oviedo o a una de les entregues dels premis Planeta, on la parella va assistir-hi conjuntament.