Rosa Benito podria estar enamorada de nou

Els companys de ‘Viva la vida’ noten una lluentor especial en els ulls de Rosa, que ha passat per una forta depressió

Des que es va prendre un recés professional i va tornar a la televisió com a col·laboradora de ‘Viva la vida’, Rosa Benito està molt més relaxada i serena que quan participava a ‘Sálvame’, on no faltaven els plors i les males estones davant les càmeres. Tal com informa ‘La Coctelera’, la seva etapa amb Amador ja és història, i fins i tot podria haver trobat un nou amor, segons afirmen els seus companys de programa.

Un nou amor per Rosa Benito?

La companya Isabel Rábago ha assegurat que ho porta dient mesos, però que Rosa no s’atreveix a explicar-ho. A més, la periodista se la veia amb moltes ganes d’explicar el que sabia, però de moment s’ha mossegat la llengua, segurament per l’amistat que la uneix amb la mare de Chayo Mohedano.

  • Notícia relacionada: El sou de Chayo Mohedano, al descobert
Chayo Mohedano da plantón a una gala porque había cámaras de ‘Sálvame’
La filla de Rosa Benito, Chayo Mohedano, en el programa 'Viva la vida' | Telecinco

 

Per més que els companys de la col·laboradora insisteixin, Rosa Benito no obre la boca. En el moment en què li van preguntar si hi havia algú especial en la seva vida, va respondre que «ara mateix no», però entre rialles i mostrant-se una mica nerviosa. El màxim que va aconseguir Emma García, la presentadora del programa, fou un «ja te n’assabentaràs» com a resposta a la insistència de saber qui ocupava el cor de Rosa.

Els col·laboradors van intentar extreure-li més informació sobre la relació anomenant-la «projecte», pensant que Ana encara no voldria confirmar una relació que està començant i que es pot truncar. L’excunyada de Rocío Jurado afirmava que l’única cosa que demanava era tenir salut, i que si trobava algú especial, fos xicot o xicota, doncs genial. Amb aquest darrer comentari va acabar de despistar tant a l’audiència com als col·laboradors del programa.

Gir vital de 180 graus

Amb xicot o sense, el cert és que la vida de Rosa Benito ha fet un gir de 180 graus. Pot ser que la lluentor en els ulls sigui només deguda a l’haver sortit d’una dura depressió, sense que hi hagi una relació pel mig. «M’adono quan no vull veure a ningú, m’espanta tot... Jo llavors vaig pensar “això no és normal”», afirmava Rosa Benito sobre la depressió que va passar fa uns anys i que es va atrevir a explicar a ‘Viva la vida’.

En els durs moments de la depressió, deia la tertuliana, va tenir la gran sort de comptar amb una bona amiga seva que treballava en un ambulatori i la va animar a acudir al metge: «Vaig trobar una doctora, per a mi, meravellosa», destacava Rosa.

  • També et pot interessar: Rosa Benito confessa que va partir«una depressió bastant forta»
Rosa Benito hablando de su depresión
Rosa Benito va parlar de la seva depressió davant les càmeres | Telecinco

 

La família, el seu gran suport

Per decisió pròpia i com a part d’un procés de rehabilitació, Rosa Benito va passar a ser ingressada en un centre. Va demanar al psiquiatre que «m’apartés de tot». Durant els moments més durs de la seva depressió «no parava de plorar, només volia dormir... », i es lamentava d’haver fet mal al seu cercle més pròxim: «Els que realment pateixen són els que estan amb tu», confessava.

Rosa està orgullosa de la seva família, i no perd ocasió de presumir d’ella i de la seva bona relació. La prova són les seves últimes publicacions a Instagram, on el text que acompanya la fotografia ho resumeix tot: «Ells són el motor de la meva vida, els que em fan lluitar cada dia. Els meus fills, la meva família, els meus amics. Sense aquestes tres coses, la meva vida no té sentit...».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ellos son el motor de mi vida, los q me hacen luchar cada día. Mis hijos, mi familia mis amigos, sin estas tres cosas mi vida no tiene sentido... #feliznavidad