Miriam Saavedra parla sense embuts sobre els seus companys de 'GH VIP'

La guanyadora de l'última edició del famós 'reality' opina sobre els temes més controvertits del programa

Miriam Saavedra va fer parlar  des del primer moment en què va entrar a la casa de 'Gran Hermano VIP'. El seu pas pel concurs no ha deixat indiferent a ningú i és que, si per alguna cosa es caracteritza, és per la seva sinceritat i transparència aclaparadores. Potser va ser la seva personalitat tan peculiar la que la va coronar com a vencedora  després d'uns mesos de difícil convivència.

El seu pas per Guadalix de la Sierra va estar marcat pels desacords amb la majoria dels seus companys, especialment amb Mónica Hoyos, l'ex de Carlos Lozano. Després de proclamar-se guanyadora de 'GH VIP', la 'Princesa Inca', com ella mateixa es feia anomenar, s'ha convertit en un rostre habitual del panorama televisiu. Miriam ha seguit fidel a la seva personalitat i ha continuat donant grans titulars un cop acabat el concurs.

Miriam Saavedra parla sense embuts

Segons ha avançat 'La Coctelera', Miriam Saavedra va assistir fa uns dies a la presentació de '33, El Musical'. La peruana ha parlat sobre tots els seus companys, encara que no s'ha mostrat tan entusiasmada quan li han preguntat per Carlos Lozano, tal com ha publicat el portal 'Chance'. «És la meva primera obra benèfica aquí. Aportaré el meu granet de sorra i aprofitaré que estic totalment disponible a Espanya per qualsevol causa», ha explicat Miriam, i ha afegit: «Tornaré a 'Sálvame', molt agraïda per l'oportunitat que se'm torna a donar». 

Més notícies relacionades: «La mare de Miriam escridassa Carlos Lozano en un hotel de Madrid»

Makoke i Tony 

Sobre la relació entre Tony Spina i Makoke, Miriam ha dit que considera Makoke una «senyora molt guapa i atractiva, radiant i soltera» i que, encara que hi ha la possibilitat que sorgís amor entre tots dos, ella no s'ho creu. A més, ha confessat que darrere de les càmeres no els veu com a parella, encara que dubta que «Tony estigui disposat a aquestes històries».

Makoke y Tony Spina durante el concurso 'GH VIP'
Corren rumors sobre una possible relació entre Makoke i Tony Spina | CATALUNYADIARI.CAT

 

Suso i Aurah

Pel que fa a la relació de Suso i Aurah, la guanyadora de 'GH VIP' ha assegurat que se sent decebuda, ja que confessa que tots van creure Suso quan va dir que estava tan enamorat de la canària. La 'Princesa Inca' ha expressat la seva opinió i ha sentenciat que «quan estàs enamorat has de lluitar fins al final i, si no, fer un pas enrere i continuar endavant». 

Miriam també parla sobre Aurah, la qual no ha destacat a la casa per haver tingut una bona amistat amb Miriam, precisament. No obstant això, Saavedra ha dit: «Em fa molta pena Aurah, perquè ho està passant malament, l'he vist afectada i no només al plató. Encara que hem tingut les nostres discussions, en general no soc rancorosa i és veritat que em fa una mica de peneta».

Suso consolando a Aurah en 'GH VIP'
Tots van creure Suso quan va dir que estava tan enamorat de la canària| Telecinco

 

Més notícies relacionades: «Suso carrega contra Aurah: 'Jo no em venc per diners, no em cal'»

 

Isa Pantoja i Asraf

Miriam també ha opinat sobre l'amistat que hi ha entre Isa Pantoja i Asraf, els quals han passat el Nadal junts, i ha dit: «No em sorprèn, això es veia a venir. A Isa li encantava Asraf i a Asraf li encantava Isa, però que li encantava perquè era Isa Pantoja també és molt cert». La peruana va arremetre contra el seu company dient que «l'únic que estava buscant era protagonisme», encara que explica que «tot i això, és un noi noble que hauria de destacar per ell mateix».

Asraf y Chabelita en la casa de 'GH VIP 6'
Asraf i Chabelita han passat el Nadal junts | Telecinco

 

Koala i Verdeliss

Malgrat que el trio format per Miriam, Koala i Verdeliss va ser molt aclamat i valorat per l'audiència, les coses podrien haver canviat després que s'acabés el concurs. I és que Miriam ha assegurat que no té massa contacte amb Koala encara que, segons ha explicat, s'han saludat per les festes. No obstant això, amb Verdeliss la cosa promet i és probable que aviat la 'Princesa Inca' viatgi fins a Pamplona per visitar la seva gran amiga.