ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

La princesa Elionor visitarà Catalunya el pròxim mes de novembre

Aquesta serà la primera vegada que la filla de Letícia i Felip VI trepitgi terres catalanes, i ho farà en el marc de la celebració del desè aniversari de la Fundació Princesa de Girona

Elionor
La princesa Elionor visitarà Catalunya el pròxim mes de novembre | CatalunyaDiari.cat

La princesa Elionor es fa gran, i això implica que la seva presència en actes oficials serà cada vegada més habitual. De fet, durant el mes de setembre de l'any passat la filla de Letícia i Felip VI ja va protagonitzar el seu primer acte oficial, en un viatge a Astúries on va visitar la Basílica de Cuadonga. Ara, la princesa està a pocs mesos de viure un moment d'allò més especial: el de la primera visita oficial que farà a Catalunya.

La celebració tindrà lloc a Barcelona

El motiu del viatge d'Elionor fins a terres catalanes no és altre que la celebració del desè aniversari de la Fundació Princesa de Girona, que tindrà lloc el pròxim 5 de novembre, tan sols cinc dies després que la princesa celebri el seu 14è aniversari.

Aquest any, però, tots els esdeveniments que s'emmarquen en aquesta festa es traslladen de Girona fins a la ciutat comtal, en gran part a conseqüència dels problemes creats pel consistori de la capital gironina a l'hora de llogar les instal·lacions on normalment la Fundació celebrava els seus aniversaris.

Problemes per part de l'Ajuntament de Girona

Letícia i Felip
L'Ajuntament de Girona posa dificultats per cedir les seves instal·lacions | CatalunyaDiari.cat

 

En aquest sentit, cal recordar que l'any passat van haver de traslladar l'entrega de premis i les jornades d'emprenedoria juvenil al Celler de Can Roca i a un hotel de Caldes de Malavella —a la comarca de la Seva—, respectivament, després de la negativa de l'Ajuntament a cedir l'Auditori.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari