Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Edith protagonizó muchas telenovelas, entre ellas 'Doña Bárbara'

Mor Edith González, l'actriu mexicana de telenovel·les, als 54 anys

La intèrpret no ha pogut superar el càncer d'ovaris contra el qual portava lluitant des de 2016
La actriz sufría cáncer de ovarios desde 2016
L'actriu patia càncer d'ovaris des de 2016 | Instagram

 

L'actriu mexicana de telenovel·les Edith González ha mort als 54 anys a causa d'un càncer d'ovaris. González, que va néixer a Monterrey l'any 1964, feia tres llargs anys que lluitava contra la malaltia, la qual finalment no ha pogut superar.

L'equip mèdic li va diagnosticar càncer l'any 2016, i semblava que no s'havia recuperat del tot, quan l'abril d'aquest mateix 2019 va patir una recaiguda. Ara, Edith feia alguns dies que estava ingressada a l'Hospital Ángeles de Interlomas, a l'Estat de Mèxic, i  la seva salut havia empitjorat des de feia dues setmanes. Finalment, la seva família va decidir desconnectar-la de les màquines que la mantenien en vida la matinada del 12 de juny.

Edith trabajó hasta el último momento

Edith va treballar fins a l'últim moment | Instagram

 

Tot i la malaltia d'Edith, la qual tenia una filla de 14 anys, no va parar mai de treballar. I és que, ja amb càncer d'ovaris diagnosticat, va participar en l'obra teatral 'Un dia particular' l'any 2017, també a la telenovel·la '3 famílies' el 2018 i, finalment, com a jurat del reality show 'Este es mi estilo', aquest mateix any 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Edith González 13 junio 2019

Una publicación compartida de Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) el

La intèrpret era coneguda per haver protagonitzat moltes telenovel·les, algunes de les quals són 'Doña Bárbara', 'Corazón Salvaje', 'Eva la trailera', 'Monte Calvario', 'Mujer de madera' y 'Mundo de fieras', entre altres. Edith González també va participar en la pel·lícula de televisió 'Las noches de aventurera', de 1988.

Edith protagonizó muchas telenovelas, entre ellas 'Doña Bárbara'

Edith va protagonitzar moltes telenovel·les, entre les quals 'Doña Bárbara' | Caracol Televisión

 

També et pot interessar...