Paula Echevarría, protagonista de l’adaptació ‘Después del amor’

Mediaset ha volgut comptar amb l’actriu com a protagonista de l’adaptació d’aquesta novel·la després de la seva participació a ‘Los Nuestros’ i ‘Ola de crímenes’

Encara que Paula Echevarría ha estat absent de la gran pantalla del cinema i de la televisió, ara l’actriu ha estat cridada per Telecinco per ser la protagonista d’una nova sèrie. Estem parlant d’una adaptació de la novel·la ‘Después del amor’, l’autora de la qual és una de les periodistes més reconegudes de la cadena televisiva, la presentadora Sonsoles Ónega.  La seva obra va ser guardonada amb el prestigiós Premi Fernando Lara de Novel·la 2017, i els fets que succeeixen durant la trama estan basats en moments de la vida real.

Alguns detalls de l’adaptació ‘Después del amor’

Gràcies al contracte que va signar amb Mediaset de llarga durada, Paula Echevarría ha treballat anteriorment en la pel·lícula ‘Ola de crímenes’ i en la sèrie ‘Los Nuestros 2’. Ara, l’actriu es prepara per ser la protagonista del nou projecte que dirigeix la mateixa empresa d’emissió.

Així doncs, se sap que Echevarría encarnarà el personatge protagonista de la premiada novel·la, i la sèrie tindrà un format de tres capítols. Si entrem en detalls, Paula interpretarà el paper de Carmen Trilla, una dona de família benestant de la ciutat de Barcelona dels anys 30.  Un dels conflictes s’iniciarà quan Carmen conegui a Federico Escofet, un capità de l’exèrcit de la República, amb qui mantindrà una relació sentimental.

Paula Echevarría tornarà a la televisió després del rodatge de 'Los nuestros 2'
Paula Echevarría tornarà a la televisió després del rodatge de 'Los nuestros 2' | Instagram

 

El rodatge de l’adaptació tindrà inici durant el mes d’octubre, i està previst que la seva emissió tingui lloc a la tardor de l’any 2020. La notícia d’aquesta sèrie està causant moltes expectatives i interès, tant a l’audiència com a la mateixa productora, i és segur que Paula Echevarría estigui motivada en emprendre aquest nou projecte cinematogràfic.

Encara que la sèrie ‘Los Nuestros 2’ no va obtenir la repercussió esperada,  Mediaset està invertint temps i diners en aconseguir que l’adaptació de ‘Después del amor’ sigui tot un èxit televisiu.

També pots llegir...