Paula Echevarría

Paula Echevarría llueix perfecta amb un conjunt 'mint' de Bershka

El conjunt té un dels colors que serà tendència aquest estiu

Si hi ha una cosa de la qual en sap molt i molt Paula Echevarría, és de moda. No es perd ni una tendència i sempre s'encarrega de tenir a tots els seus seguidors al dia de què és el que porta i quina és la combinació perfecta per a triomfar allà on vagis.

En aquesta ocasió, l'actriu ha donat una lliçó de com anar a passar la tarda amb les amigues amb un 'look' còmode però elegant, fresc però no del tot estiuenc.  L'asturiana ho ha fet amb un vestit de pantaló i blazer de la marca Bershka que té un dels colors de la temporada: el mint. 

Captura de la història de Paula Echevarría
Paula Echevarría va completar el seu 'look' amb altres complements | Instagram

 

Un 'look' ideal per a passar la tarda amb les amigues

Concretament, el vestit que ha lluït Echevarría està compost per un blazer de mànigues 'rolled up' que se subjecten a mig braç i que es porta obert, ja que no duu botons. Per la seva banda, el pantaló és alt fins a la cintura, fet que estilitza la figura i dona la sensació d'allargar les cames tot i no portar tacons. La cintura és 'paperbag' i porta també un detall d'un cinturó amb el mateix material. El millor de tot és que el vestit es pot aconseguir per només 29,99 euros el blazer i 19,99 el pantaló. 

El vestit de pantaló i blazer de Bershka
El vestit és còmode, però a la vegada elegant | Bershka

 

Per aquesta ocasió, Echevarría va decidir completar el 'look' amb una samarreta blanca de Betty Boop, també de Bershka, unes sabates esportives d'Adidas, una bossa de mà de Versace i el complement per excel·lència en els mesos d'estiu: les ulleres de sol. L'actriu va voler compartir amb els seus seguidors la tarda entre amigues, menjant pizza i bevent refrescos que va passar i on va poder lluir el seu estilisme d'una forma despreocupada, però sempre elegant i a l'última.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es que si me llaman para comer pizza no sé decir que no..

Una publicación compartida por Paula Echevarria (@pau_eche) el

També et poden interessar...