Paula Echevarría llueix perfecta amb un conjunt 'mint' de Bershka

El conjunt té un dels colors que serà tendència aquest estiu
Paula Echevarría sempre marca tendència amb els seus 'looks' | Instagram

 

Si hi ha una cosa de la qual en sap molt i molt Paula Echevarría, és de moda. No es perd ni una tendència i sempre s'encarrega de tenir a tots els seus seguidors al dia de què és el que porta i quina és la combinació perfecta per a triomfar allà on vagis.

 

En aquesta ocasió, l'actriu ha donat una lliçó de com anar a passar la tarda amb les amigues amb un 'look' còmode però elegant, fresc però no del tot estiuenc. L'asturiana ho ha fet amb un vestit de pantaló i blazer de la marca Bershka que té un dels colors de la temporada: el mint.

 

 

Paula Echevarría va completar el seu 'look' amb altres complements | Instagram

 

 

Un 'look' ideal per a passar la tarda amb les amigues

Concretament, el vestit que ha lluït Echevarría està compost per un blazer de mànigues 'rolled up' que se subjecten a mig braç i que es porta obert, ja que no duu botons. Per la seva banda, el pantaló és alt fins a la cintura, fet que estilitza la figura i dona la sensació d'allargar les cames tot i no portar tacons. La cintura és 'paperbag' i porta també un detall d'un cinturó amb el mateix material. El millor de tot és que el vestit es pot aconseguir per només 29,99 euros el blazer i 19,99 el pantaló.

 

El vestit és còmode, però a la vegada elegant | Bershka

 

Per aquesta ocasió, Echevarría va decidir completar el 'look' amb una samarreta blanca de Betty Boop, també de Bershka, unes sabates esportives d'Adidas, una bossa de mà de Versace i el complement per excel·lència en els mesos d'estiu: les ulleres de sol. L'actriu va voler compartir amb els seus seguidors la tarda entre amigues, menjant pizza i bevent refrescos que va passar i on va poder lluir el seu estilisme d'una forma despreocupada, però sempre elegant i a l'última.

 

 

També et poden interessar...